you had me @ hello

Jeg trodde aldri det skulle skje meg, at jeg en dag skulle sitte med innboksen full av fanmail. Jeg tittet på bildene topplistebloggerne fikk tilsendt i hytt og pine og tenkte shit, tenk å gjøre så stort inntrykk på folk at de faktisk setter seg ned og lager noe så fint.

Og så sitter jeg her, da….


Tusen takk, Anette og Karoline! Haha! Elsker det :- )


Tusen takk, Marianne. Seriøst!…. Har ikke ord.


Henriettelove sendte nydelig lesermail sammen med screenshot (eller skjermDUMP som de sa på media, haha!) av bakgrunnsbildet hennes på macen, det er jo helt vilt at bildene mine er selveste BAKGRUNNEN på andres maskiner. Jeg ELSKER det!


Dette dødsspenstige bildet fikk jeg av PIO (presse og informasjonsoffiser) HV, altså Heimevernet, Forsvaret. SJEKK skopussen!! Haha! Tusen takk, HV, lover å ikke glemme dere igjen…. Dårligsamvittighet.com.

Når jeg ikke har det så bra pleier jeg å åpne lesermail og smile fordi det finnes så mange der ute som vil at jeg skal ha det bra. Så akkurat nå har jeg det bra pga dere som vil at jeg skal ha det bra. :- ) Takk og smil!

Mer HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *