the end august

Snakkes ældri, August.Jeg jobbet under hele årets Norway Cup på Ekeberg, hjalp til å drive Forsvarets stand med hinderløyper, pushup-dueller, lagskonkurranser og søte små. Bodde litt i Tigerstaden og jobbet mye med Faryab United, hjerte.

Jeg ble kjent med Afghanistan og oppdaget en drøm jeg ikke visste at jeg hadde. Minnekortet mitt har dratt til Afghanistan, så jeg føler jeg allerede har en fot (eller minnekort om du vil) innenfor allerede!

Jeg fikk afghansk middag servert hjemme hos den afghanske ambassadøren, det var så hyggelig!


Jeg skiftet øyenfarge uten at noen la merke til det, bare mormor som «…så at det var noe svart inni der«.


Det var action i bloggkulissene, på godt og vondt. Supermarie.net er «ny, annerledes og morsom», sa Forsvarsdepartementet og ba meg senke skuldrene. :- ) Skjønt.


Jeg fløy helikopter for aller første gang! Pegasus i 2 min, og nå vil jeg ha mer. Det var stas!


Jeg var på riksdekkende TV, haha?….


Pappa kom gående. Jeg ville iallfall det.


Jeg fikk endelig skyte litt igjen.

Hvor bra var deres august på en skala fra 1 – 10?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *