du holder rettetanga, jeg holder ag3’n







foto: priv, he og sersjant

Vær hilset, leserne!

Tirsdager er grønne, vi trente nærstrid i dag :- ) Dødsgøy! Jeg har jo ikke skutt siden rekrutten, og har aldri i livet skutt stående, så jeg b… Haha! Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg tok solarium på søndag, med blondetruse  på og uten tanningoil m/solfaktor. Herregud. Så nå sitter jeg rundt da, på rød rumpe med bleke blondemønster på. Pent det, sikkert. Ærlig talt, det er ikke så godt å være brent.

Men det var ikke det jeg skulle snakke om.

Vi var på skytebanen hele dagen, jeg fikk prøve HK416 (omg love) og glock (pistol) i tillegg til «»»»»gode»»»»» gamle AG3. FETT!
Jeg er links-skytter* og ikke så begeistret for AG’en, men jeg er liksom verdensmester med bollekinn mot kolben allikevel. OB (en medsoldat, ikke tampong) filmet da jeg prøvde HK-love, skal vise dere etterpå :- ) Håper dere ser hvor bra jeg har dressert troppen min, de er lydige bloggfotografer hele tiden, overalt, uansett. Takknemligmarie.net

Gleder meg til neste grønne dag, grønn er favorittfargen min, har savnet soldatfølelsen så veldig. Den drukner litt i all designingen av kataloger og annonser, det føles liksom ikke like militært. Apropo. Nå må jeg vaske vinduer og klær. Følger alle ordre uten å blunke, tydeligvis….

Åh, øm i skulderen….. Jeg får ALLTID bank av AG’en, haha!

Har dere skutt før æ?

*Links-skyttere er høyredominant i kroppen, høyre hånd på avtrekker, mens øynene er venstredominant. Du sikter med venstre og skyter med høyre. PINK KRÆSJ. Tullete på skytebanen med AG3 som følgesvenn, det er derfor jeg sikler på HK416. Den er god mot linksene :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *