du holder rettetanga, jeg holder ag3’nfoto: priv, he og sersjant

Vær hilset, leserne!

Tirsdager er grønne, vi trente nærstrid i dag :- ) Dødsgøy! Jeg har jo ikke skutt siden rekrutten, og har aldri i livet skutt stående, så jeg b… Haha! Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg tok solarium på søndag, med blondetruse  på og uten tanningoil m/solfaktor. Herregud. Så nå sitter jeg rundt da, på rød rumpe med bleke blondemønster på. Pent det, sikkert. Ærlig talt, det er ikke så godt å være brent.

Men det var ikke det jeg skulle snakke om.

Vi var på skytebanen hele dagen, jeg fikk prøve HK416 (omg love) og glock (pistol) i tillegg til «»»»»gode»»»»» gamle AG3. FETT!
Jeg er links-skytter* og ikke så begeistret for AG’en, men jeg er liksom verdensmester med bollekinn mot kolben allikevel. OB (en medsoldat, ikke tampong) filmet da jeg prøvde HK-love, skal vise dere etterpå :- ) Håper dere ser hvor bra jeg har dressert troppen min, de er lydige bloggfotografer hele tiden, overalt, uansett. Takknemligmarie.net

Gleder meg til neste grønne dag, grønn er favorittfargen min, har savnet soldatfølelsen så veldig. Den drukner litt i all designingen av kataloger og annonser, det føles liksom ikke like militært. Apropo. Nå må jeg vaske vinduer og klær. Følger alle ordre uten å blunke, tydeligvis….

Åh, øm i skulderen….. Jeg får ALLTID bank av AG’en, haha!

Har dere skutt før æ?

*Links-skyttere er høyredominant i kroppen, høyre hånd på avtrekker, mens øynene er venstredominant. Du sikter med venstre og skyter med høyre. PINK KRÆSJ. Tullete på skytebanen med AG3 som følgesvenn, det er derfor jeg sikler på HK416. Den er god mot linksene :- )

39 kommentarer

 1. Jeg har alltid hatt lyst å skyte! Liksom bare for å prøve!

 2. Jeg fikk lov til å skyte under arbeidsuka mi på Kjevik Luftforsvarsskole. Det var utrolig tøft, men svak og liten som jeg var(er), slet jeg med å holde den oppe. Flaut når det står 20 heite gutter og ser på.

 3. ÅÅ tøft

 4. har brukt OB som bloggfotograf selv, funker fint. hils han masse fra meg a, siden du ser han mer enn deg jeg gjør for tiden.

 5. luftgevær? hæhæhæhæh

 6. shit marie du er en heldig supring! og overskriftene dine – haha de er geniale!

 7. Nei, desverre… Hakke skutt før 🙁

 8. Har ikke skutt før…kunne ønske jeg kunne 🙂 har veldig lyst til å starte i millitæret når jeg blir stor 🙂

 9. HAHA elsker overskriftene dine, du er så genial! elsker bloggen din – jeg har skutt en gang holdt på og treffe en måke 🙁

 10. Jeg er sikker på at du ser like bra ut med rosa rumpe med blondemønster, jeg liker blonder, og du kler det sikkert ;D

 11. Eneste jeg har skutt med er en sprettert.. 🙁 ooh, og så lasergame i England. DET var gøy det ! 😀

 12. Ja, haha, i kjellern sammen med pappa, skjøt med luftpistol! 🙂

 13. omg jeg kan ikke se noenting! Ser støvler og flyvende gevær

  Det hadde funket så sykelig godt om det ikke var for den onde steingrusen

 14. Har skutt på skytebane og på blink.

 15. Jeg var med ei venninne (nnnn?) i sommer(der jeg bodde før), så var det tilbud på sol, så vi tok en halvtime hver først, før vi gikk tilbake senere å tok en halvtime til. Første broren min sa når jeg kom hjem: Du var rød i ansiktet!

  Altså.. hele meg var brent, utenom der trusa hadde vært. Nedre halvdel av puppene var verst, der har jeg jo bh på hele dagen så di ikkr lite «luft», di flassa herfra til helvette i sikkert en måned! Ellers kom lårene og nedre del av rumpa på en god andre plass, var vondt å sitte og vondt å ha på seg klær i det hele tatt. Men jeg ble faktisk brun når rødfargen gikk bort : D Eneste grunnen til at jeg var brun når jeg kom hjem fra ferie, hihi ^^

  Folk hjemme sa: Du har jammen fått farge! hatt fint vær? 🙂
  -Jo takk! nydelig vær, 30 grader å knallsol!
  ..ingen visste at jeg ikke ble brun i knallsola 🙂

 16. jeg driver faktisk med skyting, så har skutt et par ganger ja :):) ikke med ag3 da ;D

 17. Har skutt med revolver på skytebane, heh 😛

 18. Skyte er jo bare helt fantastisk morsomt! Nå har ikke jeg prøvd noe mer fancy enn luftgevær, rifle og hagle (oi, det var ikke så lite fancy, liksom!) – men Gud, som jeg elsker det. Begynner å bli en stund siden sist, nå som vi har emnet i vinden. Vel, vel.

  Og du, forresten! Jeg har gitt deg en Beautiful Blogger Award på bloggen min – Ohmy, I think I love you <3

 19. Bli med å skyte litt på hverandre a! 🙂

 20. Haha, genial overskrift!

  Har bare skutt med et slags billig luftgevær : p

 21. Jeg har skutt… for og si det mildt;) men det vet du vel:P

 22. Jeg har faktisk skutt med AG3, glokk & HK 416! Og gjett om det var gøy:):)

 23. De hvite hestene, er det noe spessielt med de? La merke til at du har de i den nye headeren din også 🙂 Liker for(r)es(s)ten (??) headerne dine veeeldig god. De er liksom fine og morsomme på en gang 😀

 24. ÅH, jeg vil også skyte :)))))

 25. har skutt med luftgevær 😉 bommet stort på blinken, though..

 26. tipper jeg aldri i verden hadde klart å holde den ag3en engang. Men det hadde jo vært kult da !

 27. Åh, ser så kult ut, jeg skal ta miliutdanning!
  Fettern min ville ha meg med ut å skyte i sommer, så da ble det litt skyting på blink, med både gevær og pistol. Kjempegøy!

 28. Heisann

  Kom innom bloggen din for en liten stund siden, og for å si det sånn har du fått en fast leser. 🙂

  Jeg skal selv inn i millitæret om et år, og jeg gleder meg enda mer når jeg leser bloggen din. Stå på, utrolig kult å lese!

 29. Åh, jeg er også sånn links da! Føler meg helt tard som ikke klarer å lukke kun venstre øye. 🙁

 30. Jeg har skutt med AG3 og MP5 (jente 5, som gutta kaller den.. ). Synes det er dritfett og gleder meg som en unge til feltidrettsøvelsen om to uker hvor vi skal skyte igjen 😉

 31. Det er utrolig gøy å lese alt du driver med osv i militæret, tror du har forandret en god del av jenters mening om det å være i militæret 🙂 Var der selv på arbeidsuke når jeg gikk i 9.klasse i 2009 på husebyleieren. Venninden min og jeg hadde ingen aning om hvordan det var, vi kom vel egentlig bare dit pga guttene… neida! elr jo litt, men også for å få en helt annen arbeidsuke enn noen andre. Det var utrolig tøft. Vi lærte blant annet å marsjere, nærkamp, skyte med ag-3 også fikk vi skyte på innebanen, og det var litt av en opplevelse.
  Stå på supermarie, digger deg 🙂

 32. Har prøvd sånn luftgevær……. SERR JEG VIL SKYTE MED ORDENTLIG GEVÆR. Jeg MÅ inn i militæret…..

 33. Hihi har skutt på vannballonger med salongrifle : D

 34. Linksskytter vil vel si at du er skeivhendt og skyter med venstre hånda.
  Om du er høyredominant eller venstredominant i øyet heter nok bare det.

 35. Tine: nope, jeg er ikke skeivhendt, men skyter med venstre og ble kalt links av befalet. sååå jeg er nok links ;D

 36. Kul blogg 🙂

  AG3 er jo suuuuper!!! Selv om du er links! Er links selv, men stortrives med AGn.. er bare litt trening 😉 Selv var jeg så heldig at jeg hadde en omsorgsfull sersjant som tapet igjen venstreøyet mitt i ett år for at jeg ikke skulle sikte med venstre.. høhø.. <3

  HK416 er jo kjedelig..?:P

 37. har gått på skyting i 5år eller noe sånt 🙂
  Sluttet for 3år siden.. Angrer på det for og si det sånn…
  Var luftgevær da 8) ikke slike fælinger som du holder på med ;b

 38. Christus

  Hei og hå!
  Jeg fant bloggen din for et par dager siden og har scrolla meg gjennom ditt grønne liv til langt utpå natta de siste dagene.
  Tommel opp, bøying i støvet og alt det der.

  Jeg har skutt litt før og har tydeligvis også sånn links-greie. Derfor hadde jeg alltid lapp for venstreøyet når jeg skulle skyte. (Da vi skulle skyte med hagle på følkehøyskolen fikk jeg faktisk instruktøren til å holde for øyet mitt helt til MacGyver-faktoren slo til og jeg dekket øyet med pannebåndet i steden. Man tar hva man har!)
  Anyways, jeg skal i Luftforsvaret i mars (om bare 5 dager, faktisk. Drøyt!) og er litt nervøs for det her med skyting. Kan ikke akkurat spørre befalet om han/hun vennligst kan holde for øyet mitt så jeg får skutt ordentlig. Det skulle tatt seg ut..
  Var det syyyykt dritt å bytte side, eller bare litt dritt? Man vender seg til det, liksom?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *