None of these boys can dance

  • Robyn feat. Röyksopp – None of dem
  • Tom McRae – You cut her hair
  • Funky Friends – Jeg er en astronaut (Noen må faktisk legge den her ut på youtube, den er jo fantastisk)
  • Coheed and Cambria – Wake up (finest i verden)
  • Turboneger – City of satan
  • Gnom – Bestevenn (fy fader, jeg elsker Janove….)
  • The Sounds – Queen of apology

Haha! Trykk på play på alle på en gang!  (kunne sikkert slengt inn et par «på»er til i den setningen der) Sykt mas.

…. Never mind.

Hvordan musikk liker dere? Jeg hjerter the Kooks, the Killers, Kaizers Orchestra, Muse, In Flames, Slipknot, Children of bodom, the Sounds, Coheed and cambria, Wombats, Eels, Tom McRae, Sonata Arctica og av og til kliner jeg til med Rihanna, Maria Arredondo og diverse andre, sånn musikk dere sivile hører på :- ) Kom gjerne med forslag innenfor den musikkstilen jeg har, vet noen av dere har den samme! (Jeg stalker dere på spotify. Kødder ikke.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *