eplekjekk

Hei kose leserbein :- )

Løp 8 km i dag igjen, jeg, brukte 45-50 min. Face:

«Du skal bli den sprekeste bloggeren i Norge» sa han midt ute i 8 km helvete.
«Fortsetter du sånn her blir jeg den første døde bloggeren iallfall».

….og når jeg endelig kom i mål, etter en facinerende sprint, falt jeg nesten sammen av smerter i siden, liksom høyre del av magen. Til høyre for piercingen, det smykket som sitter i den viktige forbindelsen som var mellom mamma og meg da jeg ble født. Høyre for navelen. Er det milten, pappa? Mannekjøtt sier at navel-lo alltid er blått, er det sant? JAJA. Umenneskelig vondt iallfall…. Vurderte å saksøke Forsvaret for legembeskadelse med døden til følge et øyeblikk, men så ristet jeg det av meg og tenkte at smerte bare er en sivil plage.
Ikke for å gi noen dårlig samvittighet for at de fikk meg til å løpe milten ut av meg altså, men; JEG HAR FORTSATT VONDT….. :- )

Etter 8 km (pedometeret* på ipoden min viser over 18 000 skritt i dag altså!!) og design av redningsmann-annonse, dro Anjalove og jeg til Fredrikstad og hentet eplet mitt, iPhone 4. Så nå gikk 90% av neste måneds soldatlønn til frukt. Fantastisk!

Nå skal jeg spise eple, så nå kan jeg ikke snakke med dere mer. Snakker ikke med mat i munn. Spise eple, fy faen, kjipt at alle soldatpengene havner i magen min da.

Apropo frukt og grønnsaker, jeg må fortelle dere om gulrøtter etterpå! Og i morgen skal vi SKYTE! Endelig, jeg har ikke skutt siden rekrutten. Mili og gulrotblogg i morgen, da. Sees vi? :- )

*pedometer = skritt-teller på engelsk, no joke. Elsker det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *