i need a soldier

Du er drit-tøff!! Skriver jævelig bra også ^^

Jeg er snart 16 år og har skikkelig lyst å gå i militæret.
Du har bare inspirert meg enda meir! Takk for deeet.

Men på sesjon hva kreves der?
Og hvis du blir godkjent der.. Hva er kravene på de neste testene?
Er det mange jenter i millitæret nå?

Håper du svarer i ein spørsmålsrunde snart!
Ps! Det er utrolig morsomt at du omtaler alle som ?kjøtt?

Hilsen Signekjøtt!!

Velkommen til kjøttskogen.
Tusen takk! Så bra, Signe! 16 år og verdensmester, da sees vi i Forsen om et par år :- )
På sesjon kreves god allmenn helse. Du kan gå hit for å få svar på krav-spørsmålene dine! Kort fortalt; ingen krav med mindre du skal inn i hardcore stillinger.

Jentene blomstrer i milien, ja. Senest i går sa sersjanten vår at jenter er de beste soldatene, fortell oss noe nytt aaa……

Gud, jeg misunner deg Supermarie!
Jeg tenker omtrent hver dag, at jeg vil gå inn i millitæret, og du har blitt forbildet mitt! Det er helt fantastisk å lese om deg, og alt du får oppleve, og jeg ble rørt av de siste innleggene du har skrevet om Afghanistan!
Å, tusen takk! Ikke gå inn i militæret, LØP inn, det er så fett her! Det er det beste valget jeg noen gang har tatt, og det kan jeg si med hånden på hjertet.

Har noen spørsmål som jeg håper du svarer på i neste innlegg eller her i kommentarfeltet:

Hvordan ble du behandlet av guttene i millitæret da du kom inn?
Flesteparten av guttene er herlige :- ) Opplevde å bli plystret etter èn gang, men det var egentlig det eneste og nærmeste jeg kom trakassering på rekrutten. De kom alltid krypende til oss når de trengte hjelp til å stryke penuniformen og sa de var glade for å ha oss der. Jeg har møtt en del gutter fra forskjellige avdelinger i mili-norge nå, og sitter bare igjen med gode inntrykk! De har humor og glimt i øyet, er høflige og behandler oss veldig pent :- ) I skyggen av disse uniformsgudene går selvfølgelig et par forvrengte gnomer som overbruker ord som «fitte» og kommer med forslag som «bli med å knull på dassen a, frøken«, mens torskeblikkene scanner deg ekkelt fra topp til tå. Men disse gnomene har dere jo i det sivile livet også.

Kan du ramse opp alt du gjør i løpet av en dag i millitæret?
Tjaa, flyr litt jagerfl…. Neida. Reveljen går kl 06.00, frokost når vi føler for det, vask fra 07.00 til 07.30, inspeksjon og oppstiling og så begynner alle i hver sin jobb kl 08.00. Jeg løper lykkelig inn på kontoret, tar noen telefoner, designer litt på utdanningskatalogen, svarer på spørsmål fra interessert ungdom og takker for meg 15:30. Tirsdager er grønne dager med soldattrening (skyting, kammo, felt og div) og tirsdag + torsdag har vi fyfo (trening) med troppen. Som rekrutteringsassistent drar jeg også på rundtur i Norge av og til, deltar på flyshow og holder stand på arrangementer hvor potensielle miliungdommer løper rundt. Elsker det! Kontorjobb kombinert med tjenestereiser er jo perf. :- )

Har dere mye skyte-trening eller flyr dere mest?
Pga jobben har ikke jeg fått skutt noe siden rekrutten, men vi har en god del skytetreninger på tirsdager :- ) Vi driver ikke og flyr, haha. De fleste får ikke nærme seg et fly engang, i løpet av førstegangstjenesten. Alt jeg har opplevd er…. Herregud, finner ikke ord for det engang. Jeg er definisjonen på lucky bastard :- )


Kjøttøksa (supermarieflyet), vampire (jetjagerflyet) og tiger moth (tigerlove) Og Hercules, Dakota og kopteret pegasus. 3 mnd førstegangstjeneste, 5 forskjellige fly + helikopter. Det her er ikke normalt, dere…. Det er drøyt.

Fikk du/eller måtte du oppnå respekten fra guttene i millitæret?
Den har vært der fra starten av! Jenter i militæret har blitt så vanlig at guttene er vant med det og opptrer på samme måte som dere sivilister gjør. Hei og hade, kyss og klem og ikke vær slem. Nesten som en famili(tær)e! Welcome to Wordplayville. Population: Me.

Jeg er bare nysjerrig, for faren min sier at jenter blir behandlet ganske dårlig av guttene i millitæret, og at guttene har dårlige fordommer om dem.
Noen av guttene har nok det, men de har ikke jeg møtt enda. Har bare hørt rykter om enkelte befal som har diverse meninger om at jenter ikke har noe i grønt å gjøre i det hele tatt. Så gjelder det for oss å motbevise det, da :- )


Jentene fra rekrutten, minus 2. Hun ene var venninna til Ida Wulff!!!!!!!!!

Har ekstremekstrem edderkoppangst, så derfor lurer jeg på om det er mye ute ?camping? og slike ting i militæret?
Det kommer an på hvilken stilling du søker deg til, men uansett hvor i militæret du havner må du regne med feltuker i ny og ne ja. 1 uke i rekrutten, og 1 uke her og der resten av året. Og så kan du bli kalt ut til repitisjonsøvelser (ut i skogen, opp i trærne, vift med tærne) helt til du er 40 år gammel. Eller 44? Husker ikke helt. Forsvaret eier iallfall meg frem til jeg er i 40 åra. Eid.

Hvordan linje tar egentlig du?? Og hva innerholder den?
Jeg er kommende mediegrafikerlærling, og jobben min er å designe ting som Luftforsvaret trenger, alt av plakater, kataloger, annonser osv. :- ) Når jeg tar fagprøven – og består, har jeg yrkestittelen MEDIEGRAFIKER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *