love u like a fat kid loves cake

Jeg har fått Dr Phil-tskjorte, innboksen full av oppmuntring og ullgenser-ord (ord som varmer), bursdagskort i posten, jagerflytur og happy times. Dere har gitt meg så mye mer enn dere tror, vet ikke helt hvordan jeg skal få dere til å skjønne det…. Alt dere skriver inneholder nok hjerte til å gi liv til 60 000 kirsebærtrær, altså. Seriøst. Blogging har blitt så mye mer enn bare en dagbok på nettet, den har blitt en opplevelsesbank, smilprodusent og hjertevarmer. Og det er dere som står bak og trekker i trådene. Dere ER så bra, har faktisk ikke ord…..

Det nyeste er at Inger-Johanne leste at jeg ikke hadde det så dritbra for tiden, og sendte meg en pakke. Jeg sto SÅ lenge og lo fra hjertet og magen når jeg åpnet og fant… EN MILITRUSE MED PÅSYDDE ORD!!
HAHAHA! I-J-kjøtt, you made my YEAR!


Og så kom broren min hjem, og han bare….MOTORSYKKELLAPPEN! Og jeg bare…. TRUSE!
Det her er faen meg en gøy dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *