/ignore


Hei, det der er meg!! Jeg er vakker.

Jeg har satt meg i en berg- og dalbane elns. Loopen går gjennom tankene mine og bak ribbeina går det bare 70 grader rett ned. Berg og dalbanen har vart i et tosifret antall dager og har en toppfart på 90 km/t, så jeg er litt sliten for tiden. Så vet dere iallfall hvorfor bloggen sparker så forlegent i grusen akkurat nå :- ) Kommer nok ut av denne karusellen også etterhvert, suprere enn ever….

Kan oppdatere dere med at jeg fortsatt venter på svar om jeg får mediegrafiker-lærlingplassen, det var så mange av dere som lurte. Hold fingrene i kryss litt til, da. I dag fikk jeg verdens feteste grafiske oppgave som ga meg motivasjon herfra til månen, smil, men behold fingerne i x; jeg skal designe Luftforsvarets utdanningskatalog for 2011 :- ) Det blir så kult!

Ellers mistet jeg den greia i øret i helgen, så i dag måtte jeg utvide hullet litt på nytt, det hadde begynt å tulle litt. Hva heter sånn utvidelse? Vet ikke, bryr meg ikke, er det hull er det håp. Og så laget Lindakjøtt og jeg verdens mest idiotiske video som jeg kan legge ut hvis dere gnåler nok, sikkert. Den vant vm i idioti så dere vil faktisk ikke se den.

Nå skal jeg bare ta en loop til, før nedfarten på 70 grader og så må jeg sove. Fortsett å kommentere, en av dere stikker snart av med tiss-i-bånd-tskjorta :- )

Super.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *