velkommen hjem

Uniformen er et fantastisk sted å bo, dere. :- ) Det er 8 store rom, varmt og godt, luftemuligheter, fett design og hele verden er en hage. Jeg har innredet med kontor, stereoanlegg, sminkebord og gjort det personlig og hyggelig med ting som betyr noe. Alt dere ser på bildet. (nei, GLEM DET, pilotmerket betyr ikke at jeg er forelsket i noen som jobber i himmelen, og det føles idiotisk at jeg i det hele tatt må forklare det her….) Her inne har jeg bare meg selv å tenke på og det har gitt meg opplevelser jeg aldri kunne drømt om engang hvis jeg fremdeles bodde hos mamma og pappa. No offence mamma og pappa, men dere er ikke så gode på å gi meg vinger, feltuker og sende meg på himmelsafari. Det lukter godt her, hjertet mitt er alltid på rett sted i 2. etg og loftet er fullt av fine tanker. Å flytte inn i uniformen er noe av det beste jeg har gjort i løpet av mitt 20 år og 2 mnd lange liv, smil. Jeg er ikke klar for å flytte ut herfra om 7 mnd, så jeg håper virkelig at lærlingplassen går i boks, eske, container…. Hva som helst. Jeg får visst ikke svar før i morgen, og magefølelsen min er egentlig ganske dårlig. Kjære utdanningsgud, vær så snill å la meg få den lærlingplassen….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *