that party last night

15:13

Heisann, kom akkurat hoppende inn døra med rester av spritusj i trynet (og på LÅRET, haha) og 13 cm høye hæler mellom fingerne. Det var så bra i går, jeg elsker å være ute med Thea! Nei æ, ikke spør meg om å anbefale utelivet i Fredrikstad, de eneste grunnene til at jeg drar ut er for å spise bakt potet på torget midt på natten og møte de jeg ikke har sett siden 2. verdenskrig. Men de fleste under 20 drar vel og rister ræv på Puls, de over leker på Tigertiger. Elns. Vet ikke, jeg er en valp når det gjelder utelivet….

AHA! Møtte mitt første leserbein i går, ved øl-kilden :- ) Han sto og tittet litt, og så bare «Jeg leser bloggen din» og jeg bare… Husker ikke hva jeg svarte, jeg. Han var dødshyggelig iallfall! Nå har jeg stålkontroll på hvem 1 av 3000 er. Bare 2999 to go.

Kan’ke alle guttelesere skrive noe i kommentarfeltet a? Dere er så usynlige, liksom…. Si noe daa. Så trekker jeg en av dere som vinner en date. Neida, hahaha!!!

…..

(joda)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *