is she the kind every other girl would love to be?Kjole Charlotte Thorstvedt 4 bikbok, sko bianco.

Var i Torvbyen i dag og fikk signert bok av Romrullen, under førlanseringen av krimboka «Tysteren», skrevet av…. Romrullen. Eller Jan-Erik Fjell, om du vil. Norges nye Jo Nesbø. :- ) Nei vent a, beyond that. Overskriften på anmeldelsen var «Flytt deg, Jo Nesbø». Sykt! Den ligger an til å bli en bestselger hører jeg, slippes ut over hele Norge på mandag hvis dere også vil ha. Alle skal få! Gleder meg til å lese, Romrullen. :- )

Nå er hælene på, klare til å gå. Barndomsvenninnen min fyller 20 år, og så skal Theahjerte og jeg ut i Fredrikstad og komme (lovlig) inn på 20-års-stedene for alle første gang. Sikkert ikke noe fett det heller, byen generelt er nitrist. Heeh, blid og glad!

Hva skal dere i kveld, æ? Bare sitte der og være nydelige og skrive bokstaver i en rekkefølge som gjør at smilet mitt klikker internasjonalt? <3 OKEY.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *