middag hos ambassadørpus

Tok middagen hos den afghanske ambassadøren i Oslo i dag, jeg. HVORFOR IKKE, liksom….

Vi ble servert afghansk mat, mitt andre måltid derfra denne uken. :- ) Det er faktisk FANTASTISK godt! Ris, kylling, grønn gugge, afghansk brød, lam og sånne sykt digge kjøttboller. Å!! Merket dere det? Jeg snakket om kjøtt, og MENTE faktisk kjøtt som i…. Ja. Kjøtt. :- )

Det var ikke det jeg skulle snakke om…

Hun bodde i et vilt fint hus med panorama utsikt over sjøen. Solnedgangen var invitert i dag han også. Perfekt. OL-presidenten, ambassadøren, solnedgangen og….. meg. Det var dødshyggelig å være der. Jeg kunne ha vært en klassisk blogger i dag, fikk nemlig min første innbydelse pga bloggen her om dagen, til en kveld hos Saxen (elns) med Oriflame, goodiebags og gratis drinker. Det var egentlig et stort øyeblikk for bloggen og meg! Han ville gjerne dra, han. Fristende, ja, veit det. Men det gir mer mening å sitte og spise afghansk mat med krigsrammede fjortenåringer hjemme hos ingen høyere enn AMBASSADØREN for landet deres. Og jeg som trodde jeg nådde toppen av sprøtt når jeg fløy jagerfly i juni…. Det var visst bare begynnelsen.

….

Nå skjønner jeg ikke helt hva jeg har gjort, igjen. Ambassa… Hæ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *