RAWR

Vel møtt, leserbein! Ferien min er tydeligvis OVER, jeg ble beordret på jobb i dag…. Forsvaret er på Norway Cup denne uken nemlig. Likære. Med tanke på at hele ferien min ble tilbragt som en strandet hval i sofaen mens jeg ventet på bedre tider, tror jeg egentlig det var like greit å få ordre om å få et LIV igjen :- ) Det beste med hele ferien min var jo faktisk å JOBBE sist helg….

APROPO. Husker dere at jeg fridde til TIGERPILOTEN i vill entusiasme forrige lørdag?

I dag kom min ex-forlovede flyvende over Norway Cup!!! Jeg sto på bakken og brølte «VI MÅ GIFTE OSS!!!!!!» igjen. Og så tok han med seg flyet og FLØY, akkurat som ingenting hadde skjedd! Herregud! Jeg ble FLY forbanna. (hehe wordplay)

JAJA, fikk iallfall tatt noen bilder av kronidioten oppi skyene. Trodde jeg. Og så kom jeg hjem til eplet igjen da, lastet over bildene og skulle nyte synet av Tigern, men bildene bare….


….Måke. Story of my life. Fint jeg ikke er BLIND da.


LURTE DERE!!!! I dag hadde jeg for en gangs skyld på meg LINSER, og jeg SÅ faktisk flyet! :- )


Linsene er forresten brune, så nå tror hele Norway Cup at jeg har brune øyne, fordi de tok BILDE av det og festa på et adgangskort. Luringen. Hvis jeg kommer uten linser i morgen blir jeg sikkert tatt for å være noen HELT andre. VIP iallfall :- ) Satt og spiste frokost på bordet ved siden av Stian Barsnes Simonsen idag. Han må forresten i kjøttdisken!


Hinderløypa vår! Dødspopulær :- )

Følg FARYAB UNITED på Facebook her.

Herrgud, ELSKER at dere tar helt av i kjøttdisken! Dere har mye fint å se frem til på den kanten, for å si det SÅNN.

Kjøtt ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *