Forsvarlig

Åja, glemt å si fra til dere at jeg er nominert til Norges beste bloggdesign, til tross for at Nettavisen har voldtatt designet mitt! Stem på meg HER. Nå har jeg akkurat ankommet Norway Cup, skal henge med Forsvarssjefen i dag. Oi…..

Apropo, jeg klikket i vinkler (korporal, hehe wordplay) på Forsvaretbilen i går, når den SLUKTE Rihanna-cden min! Jeg har vært forbanna på bilen HELT til nå, når jeg oppdaget at jeg hadde dyttet CDen INN i bilen, bokstavelig talt….. Ikke inn i bilen som i inn i CD-rommet, men INN i en sprekk – I BILEN. Nå ligger CDen klemt fast i dashbordet… Åååååårh. Noen burde ta ansvar og skyte meg snart….. Og nå får jeg FAEN ikke CD’en ut igjen, ever.

GIR OPP LIVET, jeg er ikke skapt for det her……..

Si «kake» til meg hvis dere kommer bort til standen vår på Norway Cup da, så skjønner jeg at dere er lesere :- ) Leser to the bone, leserbein.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *