sanity
foto: emilie

Tok med treet i butikken i dag, for å kjøpe kjeks, vann og tyggis. Skulle tro ingen hadde sett et jævla TRE før….. Herregud. Hadde skjønt det hvis jeg hadde kommet gående med penisen i bånd liksom, men et TRE. Gi meg styrke….

Etter butikken dro vi ut i skogen for å ta bilder. Det var ikke så lurt å ta med seg treet DIT, da…. Jeg mista det, kind of.


Og så fant jeg han igjen. Ser dere han på bildet eller? Haha! Han var tydeligvis ikke så langt unna…

Emilie og jeg dro altså ut i skogen ved det psyktriatiske sykehuset for å ta bilder i dag. Der hender det det løper en pasient eller to rundt, så vi tenkte at ingen kom til å lure hvis de så to barbeinte jenter løpe rundt med englevinger og masker på. Wait for it……

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *