hva tar du meg for a

MARIE, nei! du DREPTE treet 🙁

Unnskyld meg??? Det gjorde jeg vel IKKE!! Jeg er så glad i det treet at jeg prøvde å kle meg ut som han i dag, sikkert… Vi har det fint, vi. Trekjøtt er det nye mannekj… Nei, glem det.

Dendrofili (kommer fra gresk, hvor "dendron" betyr tre og "philia" betyr
kjærlighet eller vennskap) brukes noen ganger om mennesker som gir uttrykk 
for seksuell tiltrekkelse til trær. Aktivitet knyttet til dette kan
omfatte at menn
gnisser kjønnsorganet sitt mot trær, mens kvinner bruker grener
til å masturbere.
- wiki

Tjaaa…. Vært på kino med mamma i dag da, den der nye med Leonardo DiCaprio :- ) Dødsfacinerende! Gå og se. La meg 03:24 i natt fordi jeg designet en kjempetiss og et superkrater, sov til 13:54, satt på eplet (macen) til 16:00 og gikk ut og kjøpte sko. Så satt jeg meg på eplet igjen, helt til vi dro på kino og de nye skoene ga meg såre føtter.

Og sånn går no dagan….. Hvorfor tok jeg ferien, igjen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *