and beautiful nightmares

Herregud, jeg DØR av at dere faktisk DRØMMER om meg hele tiden! Haha! Ikke glem å leve deres egne liv da, kjære leserbein…. Dere er litt skremmende inni mitt, føler jeg…. Utifra drømmene dere forteller meg om, iallfall. Smil

«Du kan blogge om at jeg drømte om deg i natt! Du besøkte meg på jobb og vi sto å prata dødslenge 😀
Du fortalte meg en helt amazing historie om hvordan du hadde tatt med treet på jobb, og bare bestemte deg for å stikke av med et av flyene. For å besøke meg i Ålesund. Du sa du hadde vært livredd for at piloten skulle oppdage deg, slik at supermeteret ville bli enda mer krater! Men det som egentlig skjedde, var at supermeteret gjennoppsto og du steg til +1000, fordi de var så stolte over at du klarte å fly helt til Ålesund alene. Og du var like super som du virker som! Det var helt fantastisk å få hilse på både deg og treet. Digger deg, supermarie <3″
Henriettekjøtt. Jeg vet om en jente som skal ut og stjæle fly og fly til Ålesund neste uke, iallfall! For å si det såånn….

«hei supre marie! jeg våkna for to sekunder siden og løøøp inn på bloggen din. jeg drømte om deg og dr. phil. igjen 

:(

føler meg litt skummel. jeg drømte at vi var i en sånn hall, er ikke sikker på hva det var. men det var maaasse folk der, og jeg tror det var noe med dr. phil, for alle journalistene skulle snakke om han. men i alle fall, jeg satt ved siden av han og hadde hele tiden lyst til å si at du var hans største fan, men jeg turte ikke, men jeg gleda meg hele tiden til å fortelle det til deg. også litt etterpå når jeg ikke satt der lenger var det en fra tv som ville intervjue meg og noen venninner, men alt ble egentlig surr, så hun spurte meg alene etterpå. og da fortalte jeg at du var hans største fan, jeg fortalte om bloggen din, militæret og så sa jeg adressen til bloggen din fordi ?du fortjener det? som jeg så fint sa. håper du skjønte noe. herregud, hvorfor deler jeg dette, jeg høres jo ut som en stalker. JAJA.»
Helenekjøtt! Haha! Jeg elsker det.

«??? Jeg drømte om treet ditt i natt.»
Vargkjøtt. Likære.

«Jeg DRØMTE om deg og supermeteret for ikke så lenge siden?. ?Jamen, supermarie. Hva med supermeteret???????
Abrilkjøtt. Det er jo tydeligvis blitt et KRATER…. Så du trenger ikke bekymre deg for det lenger.

«Jeg drømte om deg inatt! Du ble kidnappet, og jeg klarte å arrestere gjerningsmannen! Da smilte du, og blogget om meg! So many feelings at once.»
Inger-Johannekjøtt. Haha! Du er TYDELIGVIS helten min.

«Når vi snakker om drømmer (eller snakket vi egentlig om drømmer? hahah) jeg var på bloggen din igår, og inatt drømte jeg at jeg BLE SKUTT I HODET!!!!!!! Militær-bloggingen har dårlig innflytelse på drømmene mine.»
Annais-kjøtt. Haha, det var da voldsomt…..

«Her om dagen drømte jeg om deg!! Jeg var på fotballkamp, det kan ha vært cupfinale, og den kan ha vært mellom Sandefjord og Fredrikstad. Herregud, bare dette scenarioet burde jo være nok til at jeg burde skjønne at det var en drøm, men nei.
Ihvertfall. Mens jeg sto der og var litt sånn halvinteressert, så kom?? DR.PHIL!!! Han var superdepressiv og bitter, og jeg ble helt sjokkert. Trodde liksom HAN, av alle, var litt mer mentalt stabil. Så tenkte jeg, ?nå burde Supermarie vært her, hun kunne sikkert fikset ham eller noe? etc etc. Og plutselig var du der! Så løp du bort og kastet deg i armene hans og jeg syntes at det var et vakkert øyeblikk, og tenkte at nå ble sikkert Dr.Phil glad igjen.»
Christinekjøtt. HAHAHAHAHA!

«Jeg drømte at du møtte Dr. Phil:D Hahah, så sykt sært. Jeg ble allefall misunnelig til tusen. Hæhæ. Ok, nå ble du sikkert livredd.»
Victoriakjøtt. Jeg ække rædd!

«HAHAHA JEG DRØMTE OM DR.PHIL I NATT PGA DU VAR DEN SISTE SOM SKREV KOMMENTAR PÅ MIN BLOGG. Det må være det teiteste jeg har drømt typ ever. Jeg drømte at jeg var på ferie i Florida, badet i en sjø full av alligatorer, og drakk grønn øl. Jeg lå og solte meg, og plutselig kom Dr.Phil opp av vannet i speedo og med igler på rumpa og sa ?Heeey, har noen problemer? Jeg skal fikse det!?. Så satte han seg ned på min solstol, og jeg røsket til meg mobilen min for å filme. ?Det her MÅ jeg vise til Marie?. Også hørte han at jeg sa det, og ble kjempe glad for at du likte han, fordi han leste bloggen din. Så skjedde det masse svada, så ble han med meg hjem til Norge for å treffe deg. Da vi kom hjem til deg og du lukket opp døra, så svimte du av med røyk i munnen og tente på huset ditt. Av alle usannsynlige ting som skjedde da, så la Dr.Phil seg over deg og begynte å ha sex mens du var bevisstløs.»
Emilieflatnerkjøtt. HAHAHAHAHAHAHA!!!

Jeg ER så fornøyd med dere, leserbein! Oss 2(000) for alltid :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *