prøv å være i mine sko…..

Nå har Dr Phil oversett meg i snart 3 år, og nå er jeg så SYKT lei. Jeg tilga han for å fjerne barten, døpte VÅPENET mitt etter ham med BLOD, klistret trynet hans på en mac til 15 000 kr og nå tar jeg ikke i mot mer…. Eller mindre. Har vel forsåvidt aldri tatt i mot NOE, og det er det som er problemet. Jeg orker ikke mer. Du kan sikkert fortsette å fryse meg ut, Dr Phil, for nå har jeg TATOVERT navnet ditt under foten og kommer til å TRÅKKE på deg for resten av livet!!!!!!!

Selger forresten en iPad til 5800,- :- ) Kjøpt i USA, kun brukt til å surfe med et par ganger, på de turkise bølgene i Miami. Vil noen ha?

Skriv noe pent om sjefen og piloten da dere, så kanskje supermeteret stiger litt. Jeg er fortsatt bare +0,01 super……
Eller nei vent!!!! Ikke sjefen. Han er jeg sur på. Vurderer å tatovere inn navnet hans også faktisk, ved siden av Philips. Hehe, neida…

(……..haha jo)

Skriv noe pent om piloten, da :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *