your song is beautiful

I dag våknet jeg sånn her, med hodet på macen, gårsdagens klær fremdeles på, nedstemplet håndledd, bakt potet i magen og sminke herfra til helvete. Søteste jenta å våkne opp til EVER. Jeg elsket kvelden i går, det var akkurat det jeg trengte :- ) Rumpebilder, øl og høye sko. Hvorfor kan de ikke begynne å selge bakt potet på torget hver dag?
I kveld skal militærbarna på dimmefest. Ta en potet, ta gjerne fire, ta åtte, ta alle.

Hvorfor skjønner dere ikke supermeteret, egentlig? Det er bare et simpelt meter (akkurat som termometer eller speedometer) som måler hvor BRA jeg er hver dag, på en skala fra -100 til +100. Værre er det ikke :- ) Og det er sjefen (…sjefspels?) og piloten som avgjør hvilket tall jeg lander på. Dere kan gjerne komme med forslag til hva jeg skal gjøre for å få høyere score, jeg ligger fremdeles på +0,01 super. Enhver IDIOT skjønner at jeg er bedre enn det.

….

Å, jo!! Dr Phil har endelig snakket til meg!!

Da kan kvelden begynne :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *