fuck my life

Vel møtt!

Første dag med supermeteret*, også scorer jeg ikke høyere enn +0,01……. Herregud, hvor lenge skal de gnåle om at jeg ødela bilen til sjefen og stengte han ute fra kontoret??? Og nå får jeg KJEFT fordi jeg sier at piloten «KJØRER flyet«…..
Seriøst, dere. Ikke finn på å si det til han, han blir så sykt fornærmet også er det på’n igjen med foredraget «Dette har vi snakket om før…… Du KJØRER en bil, SEILER en båt og FLYR et fly!!»
Omg, hvem bryr seg….

I dag løp vi 3000 m igjen, dere. Se på det jeg har gjort, da :- )

Første 3000 m: 16:30 min.
Andre 3000 m: 15:54 min.
Tredje 3000 m: 14:54 min.

Milliarder av helger med fest og gøy, late dager som strandet hval i gresset og tusen dager med null matlyst senere…

Wait for it…..

…galopperte hun i mål på 14:40!!! ÆÆÆÆ, JEG ER SÅ SYKT BRA!!!!!!

Jaja. Det er tydeligvis alkohol og late dager som skal til for å forbedre tiden på 3000 m. Da er jeg ikke vond å be om å løpe på 04:13 neste gang, for å si det sånn.

Nå skal jeg ut og gnåle om hvor mye jeg hater livet til Betty-pelsen. Mannekj.. Mannepels? Ja. Siden hele toppliste-Norge har fratatt meg kjøtt-ordet, er det pels som blir det nye. Prøvde forgjeves å kalle sjefen for sjefspels, men det fikk jeg ikke LOV til. Herregud… Og der sank sikkert supermeteret igjen…..

Seriøst, dere. +0,01!!?

Laavt… Ååårh, gir opp livet…..

*les i sidebaren til høyre om hva supermeteret er

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *