supermeteret, coming soon

Jeg gikk fra lunsjen og ante fred og ingen fare, også PLUTSELIG får jeg en pekefinger i trynet og en pilot som brøler «DU!!!!… Går tilbake til kontoret, NÅ!!!» Og jeg bare «Okey?? Er jo på vei….». Slapp av!!
Herregud for et MAS….
Og når jeg kommer til kontoret finner jeg det her:

….. SUPERLOL!

Jeg har fått ordre (!!) om å lage et supermeter til dere, sånn at dere kan følge med på hvor «»»»»SUPER»»»»» Marie egentlig er hver dag. Skalaen på supermeteret er uvisst, men det sies at den skal gå fra -100 til +100. Høye forventninger til hvor super jeg kan være, sikkert. 10+, liksom….. Idioter. Neida.

(joda)

Blir bra :- )

____________________________________________

Ps. Vinneren av headerkonkurransen finner dere her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *