the magic duck island

Helgen!! Det var den jeg egentlig skulle snakke om i dag, før gulrotåkeren tok over….

Lørdag holdt jeg stand under Andøya Airshow, og jeg var så flink at nå skal hele Duck Island inn i Forsen, sikkert. På slutten av standen kom Dakota Norway bort og ville GI meg en gratis flytur med Dakota. Jeg begynte å hylgråte og sk… Nei, jeg sprintet selvfølgelig rett inn på Dakota og blendet crewet med et kingsize smil. Hercules, Dakota, Vampire…. Jeg tar jo helt av. Hehe, wordplay.

Etter jobben min var gjort på airshowet, dro vi ut og spiste. Vi dro på en resturant som het Arresten. Der kranglet de innfødte om å låne meg sivile klær til kveldens folkefest, og det neste jeg vet er at jeg sto alene på badet til et fremmed søskenpar på Andøya og kledde på meg en sort topp og rettet ut regnkrøllene. Det var en selvfølge for dem å ta med seg hjem og kle opp en ukjent møkkajente fra Østlandet til en lørdagskveld på byen…..

«Takknemlighet og verdsetting er en positiv følelse eller holdning i erkjennelse av en fordel som en har fått eller vil motta.»
wikipedia

Seriøst. Har ikke ORD…… Hvorfor kan ikke Andøya være pensum for resten av verden? Da hadde verden vært et eneste stort smil.


Skal hilse fra treet, forresten.

Hvor var jeg…. Ja. Etter å ha blitt pen, fant jeg omgangskretsen min igjen, og kvelden varte for alltid. Midnattsolen ble vitne til time of my life, igjen. Hele livet mitt er jo faktisk time of my life for tiden….. Jeg håndhilste på manageren til Karpe Diem, sto og luktet Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (han pene i Karpe) i bakhodet, hehe neida (joda), danset med amerikanere og piloter, ble overstadig ruset på livet og sovnet til slutt stille inn i en seng på samme hotell som stjernene med krølla 50-lapp y`all.

For en HELG. Og når jeg endelig kom hjem igjen for å fordøye den og svelge alle store inntrykk, får jeg plutselig hele byens medieapparat i fanget som vil snakke med meg om gulrøtter, blogg og krig.

….

Det er en grunn til at jeg utrykker meg med tekst. Jeg KAN ikke snakke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *