svett….

NRK ville ha gulrot, Fredrikstad Blad ville ha gulrot. Hele media har blitt kaniner, sikkert.

Østfoldinger; sett på NRK P1 kl 16.00 i dag, jeg er på direkten.
Resten av Norge: Se på NRK1 fra kl 18:40 i kveld. Jeg kommer enten på Norge idag eller Dagsrevyen.

I går hadde jeg ikke ord på hvor glad jeg var og hvor perfekt helgen hadde vært, i dag har jeg ikke ord på hvor lei meg jeg er for det som har skjedd i Afghanistan…. Det er så trist. Jeg fløy jagerfly i full ekstase over Gressvik igår. For nesten nøyaktig et halvt år siden fløy Jokke over på samme sted. Jeg tror ikke jeg trenger å si noe mer. Det er så urettferdig.

Hvil i fred, medsoldater. Dere vil alltid bli husket for innsatsen dere gjorde for fred.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *