gulrotsøndag

Forklaring til dere nye;
Sjefen lovte meg noe sykt dritkult hvis jeg klarte å få 1500 til å lese bloggen hver dag i 2 uker. Jeg begynte på 900, og klatret opp på 1500 ganske fort ? takket være verdens BESTE lesere. Målet er nådd, og gulrota vet dere ikke hva er før dere får se det :- ) Det eneste hintet dere får er at jeg får vingeeeer.

Update:
Til søndag er tiden inne, dere! Sjefen har talt. Han er forresten tre-stjerners, altså kaptein.
Gulrota (<3) varer i 2 timer, jeg skal både filme og ta bilder og dere skal nesten knaske gulrot sammen med meg. Det er det villeste jeg noengang kommer til å oppleve (tror jeg?), så dere MÅ faktisk komme tilbake på søndag og se hva som skjedde. Og så kan det hende dere må stå ute og se opp på himmelen et sted mellom Nord-Norge og Østlandet på søndag ettermiddag, for det KAN hende dere både hører og ser meg med vingene der oppe….. :- )

Nå er det 3 timer til jeg reiser til Oslo for å bli med Hercules til Andøya, snakkes i Nord!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *