kort innpå


Hej, slutt og mas om headere VÆR SÅ SNILL????
Vi inngår en avtale i stedet, vel. Dere slutter å gnåle om headere, og jeg kjører konkurranser et par ganger i mnd hvor dere kan VINNE en header til bloggene deres. Deal? :- ) Dere må skjønne at jeg er i militæret og ikke har tid til å drive med det her hele tiden. Koselig at dere liker det jeg gjør, da. Loveu2.

OK, slutt og mas, så kjører jeg konkurranser med header som premie 2 ganger i mnd. Første konkurranse går nå med en gang:

1. Skriv et innlegg på bloggen din om hva du skal i sommer (har du ikke blogg? Neivel, da trenger du ikke en header heller…)
2. Skriv «Hei supermarie.net» i slutten av innlegget. «Supermarie.net» må være en klikkbar link for at bidraget skal godtas. (hallo, jeg skal opp i 3000 (!!!) lesere for å få neste gulrot av sjefen, jeg MÅ kjøre sleipe konkurranser….)
3. Skriv en kommentar i dette innlegget, med link til det innlegget du nettopp har skrevet om hva du skal i sommer, sånn at jeg lett finner det og kan se at bidraget blir godkjent.

Vinneren får en header og lever lykkelig i alle sine dager :- ) Lykke til!
SLUTT
I morgen reiser jeg til Andøya med Hercules. Hils på Hercules:


Beist! GJETT om kameraet skal bli med, da. Dere skal selvfølgelig bli med til Andøya dere også :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *