i could really use a wish right now

Litt av kremen med å være i militæret, er at ingen dager er like. I dag TRODDE jeg det ble en kontordag med planlegging av standen jeg har ansvaret for på Andøya Airshow til helgen, og så kommer sjefen sjæl og spør om jeg har vært på Forsvarets mediesenter før.
«Neei..?»
«Ta med deg lua, vi skal til Oslo.»

Faen da, mamma dunker borti internetten HVER gang hun girer, jeg KLIKKER (!!!!) snart…..
Hvor var jeg…. JA! Vi kjørte inn til Oslo, til Akershus Festning og han lot meg leke rundt på mediesenteret for å møte de jeg samarbeider med over nett når jeg lager det grafiske. Det var veldig hyggelig, og jeg fikk med meg mye gøy som skal deles ut i nord til helgen! Er noen av dere fra Nord-Norge, forresten? Karpe Diem har gratis konsert på Andøya flystasjon, og MEG kan dere også møte der :- ) FOR FREE, special prize 4 u. Sees vi?


Herregud, barten er snart vekk allerede…. Det gikk en uke. Heldigvis kommer House of Pain og redder livet mitt med å gi meg gratis påfyll. Det er kaffe og tatovering, liksom. 9. Juli er det fart i barten igjen :- ) Og så har jeg planlagt neste tatovering, dere kommer til og elske den også. HAHA. Fortsettelse følger…..

HMM… Jo! Gulrota er rett rundt hjørnet.

Forklaring til dere nye;
Sjefen lovte meg noe sykt dritkult hvis jeg klarte å få 1500 lesere hver dag i 2 uker. Jeg begynte på 900, og klatret opp på 1500 ganske fort – takket være verdens BESTE lesere. Målet er nådd, og gulrota vet dere ikke hva er før dere får se det :- ) Det eneste hintet dere får er at jeg får vingeeeer.

Og i DAG, på vei fra Oslo, tror dere ikke han la ut ENDA en gulrot til kanina a??? Når jeg har DOBLET dette lesertallet, og ligger på 3000 daglig, får jeg noe ENDA fetere i belønning!!! SUPEROMG! Det er nå dere skal bryte ut i vill ekstase og tenke at jeg har verdens kuleste sjef. :- ) (Ikke at jeg smisker etter vinkler*, altså.)

Vil dere være med på og klare neste mål også? Klart dere vil, takk elsker dere.

Nå skal jeg ut og fylle kroppen min med øl fordi jeg er STØL ut av en annen VERDEN etter 3-mila i går….. FM….L.

DERE kan få en oppgave så lenge; fortelle meg hva dere vil lese mer om på bloggen :- ) Kan hende noen blir mette på sjefen, militæret og gulrøtter. Spesielt gulrøtter, det er tross alt det eneste spiselige av det jeg nettopp nevnte. Åååh humor <3

*vinkler er noe man får når når man blir oppgradert til korporal. Korporal er noe du blir når sjefen er fornøyd med deg og du er god i det du gjør. Herregud, jeg er jo god i ALT jeg gjør, selvfølgelig blir det vinkler… Hehe, neida. (joda)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *