Det gikk!

Fosterstilling!!!!!! Jeg har GÅTT 3 sinnsyke mil i dag, dere!!!!…..

….

..PÅ TIDSKRAV! Jeg meldte meg på FRIVILLIG, eneste fra min tropp, og ingen skjønte hvorfor. Dumma. Jammen herregud, hvor HARD kan liksom en GÅTUR på 3 mil være? Tenkte jeg… Lykkelig uvitende.

Den kan TYDELIGVIS være ut-av-en-annen-verden-hard, nemlig….. Pakning og våpen, 11 kg ekstra på kroppen, FULL uniform og militærstøvler. Det er den sykeste utfordringen jeg har tatt i Forsvaret så langt. Og dere militær-spirer som blir LIVREDDE nå; jeg tok den frivillig :- )

Her hadde jeg lyst til å dø.


Her hadde jeg også lyst til å dø.


Og HER hadde jeg lyst til å dø.

Jeg gikk egentlig alene med ipoden, helt til jeg fant en jeg likte tempoet til. Jeg stalket han helt inn i mål, turen hadde gått mye dårligere uten han og musikken. Følte meg SUPERsoldat der jeg gikk og skallet i våpenet, understreket den soldatfølelsen med å sette på Eminem – Soldier på repeat.

Etter 4 timer og 24 minutter kom nr 45 i mål. SÅ SLITEN.

foto: lindaLøøW <3

Og så tok jeg av meg støvlene, og fant tidenes kjøttsår, til tross for fantastisk teip-arbeid by Linda. Jeg blødde GJENNOM sokken. (HAHA sokken var nylon, så det skulle ikke så mye til…. Dramaqueen.) Jeg har også et monstergnagsår på ryggen, etter sekken. Men det er så verdt det, jeg KLARTE marsjmerket!!!!

4 timer og 24 minutter, dere. Kravet var 4 timer og 35 minutter. TRODDE JEG…. Jeg var så overbevist om det, at jeg bokstavelig talt skrellet hud for å rekke det. Når jeg endelig kom i mål gikk det 9 minutter, og så… «..Nå er guttekravet gått ut!» GUTTEkravet.

!!!!!!!

HVA SVARTE FAEN I HELVETE???
Jess sør, jentekravet var på 5 timer, det. Jeg kunne faktisk ha DROPPET å løpe fra livslysten min, hadde jeg bare visst om det her. Neida, jeg er sykt fornøyd. Da har jeg enda mer å skryte av :- )

Ps. SLAPP AV, selvfølgelig blir det gulrot. Jeg prøvde bare å få frem hvor fantastisk håpløs jeg er og at jeg egentlig ikke fortjener noen gul fuckings rot. DERE derimot. Det er tross alt dere som lokket den frem <3 HVA gulrota er får dere vite tidsnok, det er iallfall noe SYKT fett!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *