jeg kan kjøpe spriten min sjæl

Feiret 20årsdagen med alle vennene mine. Dvs 1 stk, alle de andre stolene satt jeg opp bare for bildets skyld. Hehe, neida. (joda….)

Bare tuller, jeg har jo et mannekjøtt også :- ) Jeg tvang alle til å gå med rosa Marie-hatter. Alle to…


Kjole fra Gina Tricot. Selv hadde jeg sølvkrone i ekte plastikk!

Jeg har forelsket meg i grisen og ipoden. Grisen har sykt bra lyd, spiller av kjempehøyt og du styrer volumet ved å kose den på ørene :- ) Ipoden kan også spille av høy lyd med den minste høytaleren ever, og den kan…. Sitter dere? Den kan FILME!!

I dag er det familiens tur til å gå med Mariehatter. Og det er svigers første møte med den… Ja. Familien min.
Tusen takk for alle gratulasjonene, jeg har ALDRI fått så mange før! Shit. Håper dere har hatt en bra helg, til uka blir det militær flytur med Hercules, forsøk på marsjmerke og Andøya Airshow! Dere blir med, dere? :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *