All new on the Marie show


Troppen, meg og Dr Phil :- )

Jeg fyller 20 i morgen, ikke glem det!

I kveld skal troppen på Peppes i Oslo og videre til Rådhusplassen. Det blir tidenes prosjekt å finne frem med bil der inne, men denne gangen er det heldigvis ikke JEG som sitter bak rattet… Det ender jo bare med grining.

Og det sinnsyket GNÅLET fra helvete om header og design; jeg bruker adobe photoshop cs4, og
NEI, jeg er smigret, men jeg KAN ikke drive å lage headere til alle 12-14 åringer i hele verden. Dere får heller åpne paint og go nuts….

Status på prosjekt gulrot: I går hadde jeg 3000 (!!!!) her inne….. For å si det sånn. Neste uke KAN vi ha klart det! Hjerte.

Apropo neste uke. Lover å bli bedre på bilder. Saken er at jeg ikke har hatt noe kamera på leir i det siste fordi jeg har ødelagt speilrefleksen jeg fikk av onkel. Hahaha, neida onkel. (joda, onkel…….) Hvem tror dere har skylda?

Kunstpause…

MILITÆRSKAPET.

… Og så er det på’n igjen med meg og skap. Tar snart kvelden…. Orker ikke mer.

Sees i Oslo i kveld, da. Jeg er hun med ølen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *