patch

Leserspørsmål:
Heihei!

Har bare et par spørsmål angående millitæret. Er en jente på 16år som har planer om å søke meg inn i om noen år. Men lurer på om det er noen regler angående piercinger? Og om det at jeg har en liten kneskade vil hindre meg?

Hællæ!
Flink jente! :- ) Ja, alle SYNLIGE piercinger skal ut, desverre. Usynlige er lov, men de må helst teipes . Man kryper mye rundt, drar mye av og på seg hjelmer og gassmasker og diverse nipler, navler og ører kan gå veggimellom hvis du ikke er smart.

Det spørs litt på kneskaden din? Det beste er å dra inn på sesjon og rekruttskolen, og så la legene der avgjøre om skaden har noe å si eller ikke. Hvis den er liten, skal det nok gå bra :- ) Du får føle deg frem selv også! Militæret er dødsbra, men det er ikke verdt å ødelegge seg for resten av livet, på noe som (for de fleste) bare varer i ett år.

OKEY, hold dere fast……
Jeg har fått ENDA et fett merke på armen!!! Nå har jeg faen meg TO :- )

:- ) Pimper uniformen da vettu.

I dag har jeg jobbet med webdesignet og annonsen til Andøya Airshow. Karpe Diem spiller der, altså! Dere kommer, dere? 26. Juni. Begynte også å planlegge en stand vi skal ha her på Rygge til helgen :- ) En pilot-info-stand.  Kom dit også, dere. Hvis fly suger, kan dere alltids komme for å se på MEG.

I kveld har jeg spilt sandvolleyball og trent, og nå nærmer det seg god natt. Syns det er dødskult å få meldinger og mail fra dere forresten, fortsett med det! Sånt skjer ikke ofte, så når det først skjer blir jeg spinnvill :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *