137 air wing


Se på det fete merket jeg har fått! :- )

Dag 1 på Rygge gikk strålende, vet dere. Startet med revelje (et horn som spiller en våkn-opp-trudelutt), frokost, vask av rom og toalett og oppstilling. Derfra bar det rett opp på kontoret, med en kingsize melkesjokolade som jeg plantet midt på skrivebordet til sjefen, mens guttene mumlet noe om en «»»»ass-kisser»»»»». Jeg tok meg selv i å føle meg truffet, men så kom jeg på at hei…. Jeg smisker jo ikke :- )

hei hei : ) jeg bare lurer på hvorfor du kaller han for mannekjøtt?
Kunne like godt kalt han Lyktestolpe, eventuelt Rottebein, men føler mannekjøtt høres bedre ut, og jeg døde innvendig når jeg hørte min italienske venninne si det ordet. Det er bare for å sensurere navnet hans, vil ikke dele han med dere :- )

Hvorfor får du ikke ny lue eller våpen?
GUD VET…….. Faens møkkaliv………..

Jeg er sinnsykt dårlig til å style håret mitt, og sliter med å få det til å høre på meg og bli slik jeg ønsker. har jo hørt at håret ikke skal touche uniformen. er det lov å bare knyte håret i en sto ball, eller er det strengt med hvordan dette er?
Ball er lov, flette som er kortere enn 15 cm er lov :- ) De er ikke SÅ nazi på det, iallfall ikke her på Rygge. På rekruttskolen derimot, sto faktisk det ene befalet klar med saks (!!) under den ene oppstillingen og erklærte at han kom til å KLIPPE av det håret som stakk ut hos oss jentene. Hei mr Angst.

Herregud, en av dere skal til Sessvollmoen på jentecamp?? Det er jo dødskult! C U THERE :- )
Fikk vite i dag hva jeg skal gjøre der, jeg skal være der som representant fra Forsvaret og svare på spørsmål fra de jentene som deltar, og diverse. Har sett timeplanen deres også, tror det her kan bli dritbra. Gleder meg!

Mer i morgen, god natt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *