hei, jeg er ny her


Overlevde første dag på Rygge :- ) Denne leiren er jo et helt LAND m.m. Sykt stor. Følte meg veldig liten i dag.
Litt som en forvirret marekatt. Mariekatt. Supermariekatt. ÅÅÅH DENNE KUNNE JEG DRATT LANGT!!….

Ble tatt godt i mot idag :- ) Både troppen og de jeg skal jobbe med virker superfine. Supersjef. Og rommet, selvfølgelig. Er på rom med 3 andre jenter, de virker kjempehyggelige! Hun ene er til og med fra samme by som meg :- ) De har vært her since forever, og skal dimme i juni/juli. Det virker som hele troppen har vært i gamet en god stund, og jeg er faktisk den eneste nykommeren på troppen. Den marekatten er skremt, vet dere.

Jeg føler meg veldig som den nye jenta i klassen, og det er en ny følelse for meg. Det var mye lettere på rekruttskolen, der startet alle med blanke ark. Arkene på Rygge er fulle av… Erfaring. Unntatt mitt, da. Skal nok finne tusjen min jeg også.

JAJA.

Nedtur 1: Jeg får ikke berrett-lue…. Båtlue for resten av livet.
Nedtur 2: Jeg får ikke nytt våpen, jeg må fortsette å slite med AG3…….

Opptur 1: Jeg har fått sånn kul runding til å ha på armen! Viser i morgen :- )
Opptur 2: Jobben som rekrutteringsassistent  på Norgesturnè starter allerede til helgen!! Jeg skal til Sessvollmoen og hjelpe til på jentecampen der! Skal noen av dere dit? :- ) Det er for jenter som har meldt seg på befalskurset tror jeg det var…

Nei, god natt. I morgen blir min første morgen på Rygge, så får vi se hvordan dagan på Rygge går :- ) Over&ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *