en siste Dr Phil før avreise

Herregud da, tusen takk for alle kommentarene! <3 Det fineste paret av alle er meg og dere :- )

Møttes dere der inne eller hadde du han fra før? Hvordan er det å være der og hvor er du?
Vi hadde akkurat 2 år og 8 mnd :- ) Fant han på fest når jeg var 16. Klassiker…..
Jeg skal begynne som rekrutteringsassistent på Rygge flystasjon IDAG, faktisk. Så jeg vet ikke hvordan det er enda!  Dere skal nok få høre om det. :- )

Hva/hvor skal han nå?
Mannekjøtt (misliker snart det ordet, nå som hele topplisten har brukt det opp, jæævla copycats….) skal på vakt og sikring i Oslo. :- )


HAHA vårt første bildet i militæret <3

Hallo! Og takk for at du blogger om å være jente i militæret!
Jeg har noen spørsmål:D

Jeg skal i militæret så fort som mulig, hvis alt blir som det skal så kommer jeg inn på Madla i juli(sjøforsvaret)

Jeg ble veldig letta da jeg leste det om dårlig kondis og at du faktisk fortsatt er i live
Jeg har fint lite kondis å skryte av, har begynt å trene meg opp, men det er begrenset hvor langt jeg kommer på et par måneder. Selv om det garantert kommer til å være bedre enn nå xD Skal ikke så mye til, haha.

:P

Godt mulig du har skrevet om det tidligere, i så fall klask meg i hodet og gi meg en link, men hvordan er hverdagen på Madla? Og det med dårlig kondis: var det helt, absolutt jævlig eller bare ille?
For da kan jeg overleve det

:P

;)

Og så har jeg gått på folkehøgskole siste året nå, på hundekjøring og villmarksliv, så feltøvelsen kommer nok til å gå greit (ut og drite? Finn deg et tre.)

;)

Åja, og et tips hvis du får mensen i felt: Tampax. De har sånne greie innføringshylster så du slipper å søle på fingrene. Fikk ikke sjansen til å prøve det, men jeg planla nøye i tilfelle vi skulle på tur og jeg fikk ?uka?.

:P

Tusen takk for svar, og beklager litt lang post Sitter og koser meg med resten av innlegga dine nå, så jeg får sikkert masse svar der

;)


-Karoline, snart rekrutt på Madlamoen

;)

Hællæ Karoline!

Bare hyggelig! Litt av poenget er jo at dere innovertisser skal få et slags bilde på hvordan livet i militæret egentlig er :- )

Hverdagen på Madla er magisk! Nå vet ikke jeg helt hva sjø driver med, de kjører et litt annet løp enn oss fly-rekrutter, men dagene våre startet iallfall med frokost og vask, deretter rominspeksjon og så startet tjenesten. Fysiske økter, teori i klasserom, ut og leke i skogen med telt og primus, våpen, SLO og diverse. Tjenesten kan være fra 06.00 – 20.00, eller fra 06.00 til 16.00. Vær forberedt på lange dager med mange små og større utfordringer :- ) Det deiligste er at du aldri helt vet hva du skal. Tro meg, av og til er det best å ikke vite….

Dårlig kondis, ja… Det var helt forferdelig hardt og umenneskelig AKKURAT i det du løper bortover, men idet du stopper på målstreken og får igjen pusten er det helt fantastisk. Mestringsfølelsen er, som sagt tidligere, så mye sterkere enn hatet du følte mens du løp :- ) Dessuten merker du forbedring veldig raskt! Jeg gikk fra å ha kondis som en murstein til å kunne jogge en hel mil uten å dø. Husk at det er ingen som har dødd av en 3000 m, og når du har løpt så mye at du spyr – har du FREMDELES mye igjen å gi.

Flott å høre at du er litt forberedt, feltøvelsen er bare kosetur i skogen med litt spenning og krig :- ) Og noen helvetes utfordringer, men de får du ta som de kommer. Heheh… Men dropp treet – BC er jo magisk! (bæsj & carry)

Men atte du?
Når man skriver under på den villighetserklæringen, hva kan man bli kalt ut til til og med at man er 43? Hvor store kan de oppgavene bli?
Det kan hende du blir kalt inn til øvelser/feltuker/helvetesuker i årene etter førstegangstjenesten, det er det eneste. Altså repitisjonsøvelser, for at du ikke skal glemme hvordan det er å være soldat :- ) Og så blir du kalt ut hvis det blir krig og elendighet, eller voldsomme naturkatastrofer. Men hey, vi lever i Norge… Liten sannsynlighet :- ) 

OG EN TING TIL. Det var en leser som skrev at det skumleste med militæret er at man kan bli sendt i krig i Afghanistan. Det kan du IKKE, med mindre du melder deg selv…

Nå er det 40 minutter til reisen går mot Rygge, dere… Ønsk meg lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *