KTS

Denne uken har vært litt av en tøffing, dere. I morgen er den over (hjertelig) og jeg tar turen HJEM. Min første helgeperm :- ) Jeg har ikke vært hjemme siden påskepermen vi fikk helt i begynnelsen av rekrutten. Husker dere det, eller? Ååh, så lenge siden det er nå…..

I dag har vi blitt testet i standpunktprøver. Jeg var ETT (!!!!) jævla sekund for treig på magasinbytte, så nå sitter jeg her da, og SMILER FRA ØRE TIL ØRE……. $&/(&»»!!**#@

Ikke.

Har du noen tips til oss som skal i gassboden til sommeren?
Nei, egentlig ikke. Det er bare å grue seg, bite tennene sammen og hoppe i det :- ) Det er dødskult å ha opplevd det, selvom det kjennes dritt ut der og da! KJØR HARDT, KJØR STIL, kjør i grøfta med et smil. De tipsene du trenger å få, får du fra befalet ditt!

Alt er klart for feltuke/helvetesuke/øvelsen nå. Vi har pakket sekken helt ferdig (SYKT tung!!!) og jeg går egentlig bare og venter på krigsalarm. Nattesøvnen er elendig for tiden, alle ligger og er paranoide for den jææævla alarmen. Jeg våkner av hver minste lyd, i natt våknet jeg 5-7 ganger fordi jeg TRODDE jeg hørte IB (befalet som har nattevakt) romstere rundt og gjøre klar til å skrike ALAAARM og slå metall mot metall og klikke. Seriøst, det er det verste marerittet…. Når de står og roper alarm og bråker, må alle på med ALT av stridsutrustning og våpen og sprinte ut. I MØRKET, i panikk, i angst. Merker hjertet klapper sammen bare ved tanken. JÆLP!

Nei, skal prøve å sove nå. Alt av klær og utstyr henger klart tilfelle alarmen går. Superparanoid.net. Dere som KAN, får sove godt, så skal jeg ligge her med hjertebank og svette håndflater og hate livet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *