TØFT

I dag var marerittdagen.
Det eneste jeg har gruet meg til før jeg dro inn i militæret var gassboden.
Dagen jeg hadde gruet meg til var IDAG, dere… Kan ikke huske sist jeg var så nervøs, når vi gikk på to rekker ned mot helvetesboden.

Sto og gnålte litt på utsiden, før jeg mumlet «denne er for deg, Dr Phil» og tok noen bestemte skritt inn mot døden, med gassmasken plassert i veska på låret og hjertet i øret. Vanligvis har jeg hjertet i halsen når jeg er redd, men i dag var det faktisk så dramatisk at det hadde hoppet videre opp.
Og SÅ, dere…. Så slo supermarie-instinktet til, og jeg tok et byks inn i boden og utførte vernemaskedrillen mens gassen kom sigende og gjorde sitt på hud, øyne og nese.
Etter noen gåturer, spensthopp og pushups inne i gassen, måtte vi melde oss til befal uten gassmasken på, for å få lov til å gå ut igjen. Jeg kom til «Sersjant, rekrutt 229……» før gassen overtok luftveiene mine og skrek «STOPP, HAHAAA, DU FÅKKE LOV TIL Å PUSTE MER». Det er selvfølgelig bare JUG, for den gassen er en luring! Den lurer kroppen til å tro at du ikke får puste – selvom du egentlig får det. Samma for meg. Jeg klarte å si flere ord enn gutten foran meg, så jeg er fornøyd :- )

Mascara krokodilletårer i dag. Ikke fordi jeg var redd eller lei meg, men fordi gassen er en jæævel og får nese og øyne til å renne uten at du vil det. Æææsj.

Åh, så STOLT! Jeg overlevde mitt verste militærmareritt i dag :- )

Hva syns dere er det verste med militæret – etter hva dere har hørt og lest?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *