wombat

Jeg skjønner egentlig ingenting nå, befalene snakker om alarm og KTS (Klar Til Strid. Eller skal dere forkortelses-EKSPERTER komme og slakte meg nå igjen?…), ååh jeg puster i nervøse sammenbrudd. De snakker om 5 timer og pakning klar??? Skjønner ikke.
Alarmen kan gå når som helst, og når den går skal vi kunne gjøre oss klar til strid i løpet av null komma niks. Superstress! Tenk om den går midt på natten? Brannalarm-øvelse midt på natten ga meg angst, tenk krigsalarm da, da…..

I dag fikk jeg vite at jeg har 14 dagers overføringsperm før jeg starter i ny stilling! Lykkesmil. To uker fri fugl etter en småtøff rekruttskole gjør ingenting. 11. til 25. Mai, mamma, da forventer jeg pannekaker, tropo og lollipop servert på sølvfat.

Meg på prekestolen, fotograf mannekjøtt.

Petter Solberg var på leiren og lekte med bilen sin i dag, helt sykt. Han kjørte, rekrutter og militærpoliti satt på. På baksiden av billettene deres sto det noe om invaliderstatning og erstatning ved dødsfall. Åja. Hadde dødslyst (wordplay!!) til å sitte på, men selv ikke furteleppe hjalp. «Du kom for sent.»……. Livet mitt var over i det øyeblikket tungen hans formet «t» i «sent».
Jeg fikk tatt bilde ved bilen da. Det var jo nesten det samme som å sitte på.

Ellers i dag har vi hatt øvelser til skyttermerke, mange pushups som straff for at våpen-remmene våre aldri er stramme (Neida, straff er ikke lov. Vi blir ikke straffet, de kaller det fysisk fostring, heheh luringene), sanitets-case (det er dødsmorsomt!!) og teori. Rolig dag på Madla, helt til lynet slo ned og tok all strømmen. JAJA.

I morgen skal vi testes i 3000 m og styrke igjen…. Forrige gang løp  jeg 3000 m på 15:54, tror dere jeg har forbedret meg eller?
Hvilken tid tror dere jeg kommer inn på i morgen? :- ) Gjett da! Den som kommer nærmest skal leve lykkelig i alle sine dager og få navnet sitt på bloggen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *