girltalk


foto: Rekrutt Opsahl <3

Jeg elsker Philip*, Philip elsker meg, vi er forelsket – Philip og jeg :- ) Neppe.
Tidenes våpenkløne, jeg sliter veldig med å vende meg til å bruke venstre hånd til alt jeg brukte høyre hånd til før. Jeg er jo tydeligvis LINX-…. Synonym til MONGO, faktisk. Får ikke til!! Åårhhh…. Frustrerende. Kan sammenlignes med å skrive med venstre hvis du er høyrehendt.

I går hadde vi heldag ute i felt igjen, øvde faktisk på å SOVE (!!) i telt i 40 minutter, det var best! Befalene våre er superhelter :- ) Vi øvde også på å sette opp telt og diverse spenstige militærting som vi skal gjøre på selve øvelsen, også kalt HELVETESUKA. (Åneeeeei….)
3. Mai drar vi ut i skogen og blir der i 5 dager, uten dusj, uten vann, uten tak over hodet og uten Dr Phil på tv3. Sekken vi skal gå med da skal selvfølgelig veie 465 kg, og jeg kommer IKKE til å bryte sammen eller dø.

Åja, orket ikke å snakke med dere i går. Lang dag, trøtt jente. Jeg hadde også vakt i natt, fra 04.00 til 06.00 så jeg er heldigvis alt annet en TRØTT i dag…..

I morgen skriver jentene under på villighetserklæringen, dere. BIG MOMENT.
Vi har altså ikke mulighet til å ombestemme oss lenger, når signaturen er på arket må vi være soldater for resten av livet.
Eller for ett år, da. Jeg skal!

Jeg har tidligere skrevet at jenter  har 3 mnd å ombestemme seg på, det var nemlig det de informerte meg om på sesjon.

Det er FEIL.
Hvis vi ikke skriver under i morgen (etter 6 uker på rekrutten) blir vi sendt hjem.
Det er kjempedumt at de feilinformerer, for når jeg satt i stolen på sesjon var det de «prøve-månedene» som ble avgjørende for om jeg dro inn eller ikke.
Jeg senket liksom skuldrene, tilfreds med den lange tiden å prøve kjolen* på, og småløp lykkelig inn i militærsolnedgangen.
Og så er realiteten TYDELIGVIS en helt annen.

Ikke at det er noe problem, jeg skal skrive under og kose meg et år eller to her uansett, jeg.
Ville bare opplyse for dere om at de 3 mnd dere kanskje får/har fått beskjed om at dere kan ombestemme dere på – ikke er riktig :- )
Men 6 uker holder lenge det altså, du finner FORT ut om du trives her eller ikke! Trives bigtime.

Ååh, i morgen får vi vite hvor vi har fått tjeneste etter rekutten, dere!!!!! JEG DØR!!

Herregud.

HVA har skjedd med facebook nå? Går det plutselig an å like FOLK?

*navnet på våpenet mitt
**militæret

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *