10000 km

Hei askebloggen.

Dere, vet dere hva eller!! Jeg har løpt EN MIL i dag!! 1 time og 6 minutter med konstant løping, uten et eneste stopp!
Fy fader, jeg er stolt (igjen).
Hele troppen løp samlet og hyggelig. Det var det løpet hvor den som ikke klarer mer må bli båret av resten, som jeg fortalte dere om vet dere. Det jeg gruet meg sånn til. Det slapp vi heldigvis, å bære noen altså, alle klarte seg hele veien :- )
Kjempe, mestre, vinne! Mickey Mouse, Mickey Mouse. Sang, sol og god stemning!
Kompaniet vårt har forresten en maskot som heter Samantha, en skikkelig fin bikkje.

1,1 mil, altså!! Kondisen og beina gikk av seg selv etterhvert, fint maskineri, men det øyeblikket vi stoppet i mål kom selvfølgelig strekken fra Helvete smygende og ropte «HAAALLOO, jeg er strekken fra Helvete!!!«
Så nå halter jeg på begge bein og prøver å overbevise meg om at det er vekk i morgen :- ) Alt er sikkert pga den jæævla asken….. Askestrekk. (dør av alle de aske-ordene VG har laget de siste dagene! haha. ALT som skjer heretter er asken sin feil sikkert.)

Om EN UKE får vi vite hvor vi har blitt plassert i tjeneste! Åh spent. Og i dag hadde vi styrketester igjen, jeg gikk fra 0 pushups til hele 2 stk! Applaus.

Ordrenekt hvis lyset ikke er av kl 23, så nå må jeg gå. NATTA.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *