dagens spørsmål

Har hørt mye om seksuell trakassering og diskriminering av jenter i forsvaret. Lurer på om du kan svare helt ærlig på om du opplever/har merket noe til dette så langt?
FØRSTE dag (!!) ble vi plystret etter, jeg og hun første jenta jeg ble kjent med i militæret.
Jeg gikk pent og rolig videre og latet som jeg overså det, mens gutta plystret og gapskrattet videre. Hadde jeg hatt en NØTTEKNEKKER i det øyeblikket, dere…….
Knallstart på livet som pupper & lår i militæret, tenkte jeg, og forbannet den åndsvake gjengen som frådet bak ryggen min. Jeg forutså mine 8 kommende uker, fylt opp av trakassering og dritt fra de grønnkledde, hjernedøde kjøttstykkene som vi kom til å bli OMRINGET av i leiren.

Etter plystringen den første dagen, har jeg ikke opplevd eller merket noe mer til trakassering eller lignende. :- ) Skulle bare mangle… Kjøttstykkene viste seg å være kjempehyggelige, supersøte gutter som skjønner at jenter kan stille like sterke som dem selv!
Jada, så klart kommer de krypende, svake og hjelpesløse, på døra vår når vi skal stryke skjorter, brette klær eller sy noe, men vi kryper like hjelpesløse til dem når det er snakk om slipsknuter…. Hehe.

foto: Stine H. Fra venstre; meg, Sandra og Bea.

Nå snakker jeg bare for meg selv, og det jeg har hørt og sett med egne øyne (hører du med øyene du da, Marie?…), men det virker iallfall som om det ikke er så mye av seksuell trakassering og diskriminering av jenter i Forsvaret! :- ) Jeg har faktisk sett mer andre veien, at rekruttjenter roper ting som «Hej sexy» etter mannlige befaler og spør udiskrè om de er single…. Det finnes altså hjernedøde kjøttstykker innenfor begge kjønn. Trakassering utgår, dere. Bare slutt.

Trente du noe før du dro i militæret eller dro du dit uten å ha trent noe?
Fikk dette spørsmålet på mail av en jente som skal i militæret senere i år. Dette spørsmålet er det jeg bekymret meg MEST over før jeg dro inn….. Jeg er lat av natur, og trening er et fremmedord. VAR et fremmedord, herregud, de har jo laget Hulken ut av Ludvig i Flåklypa her….. Sikter til meg selv, ja.
Svaret er altså NEI jeg trente ikke en dritt før jeg dro inn. Angrer litt på det nå og da, men jeg er iallfall et levende bevis på at utrente svakheter også har en sjanse i kongens klær :- ) Jeg har klart alt de andre har klart, og med «de andre» mener jeg topptrente fotballentusiaster, SATS-presidenter og diverse. Du drar med deg en fordel i veska hvis du forbereder kroppen din LITT, men som sagt – du har en sjanse uten å ha trent også.

Sånn.
Skulle egentlig legge ut om dagen min i slalomstøvlene for dere, men blir litt umotivert når jeg ikke har noen bilder av meg på ski å legge ut. Jeg står jo TYDELIGVIS for sakte til at noen GIDDER å stå sammen med meg i bakkene…… Jeg hadde INGEN til å ta bilder av meg!!! Alt for å gjøre livet mitt surt….

Jeg har betalt over 300 kr for å drive en blogg uten livsdokumenterende bilder, med en tekst som gir topplisten på blogg.no (Annais) mareritt om nettene hvor de blir SKUTT i hodet og lesere som drømmer om Dr Phil…… Herregud. Hva er det jeg driver med her???

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *