afterskiLua er fra topshop! Husker dere den gangen jeg trodde skapet hadde TATT den fra meg eller??? (hvis ikke, les her) Helvete, for et mareritt det var…… Nå skal jeg ta med mannekjøttet og gå de 20 minuttene det tar å gå ned til hytta hvor vennene våre flyttet inn i dag :- ) Det blir hyggelig! Jeg har selvfølgelig militæruniformen under… :- )

Håper dere koser dere i påsken, dere også!
Tusen millioner takk for alle oppmuntrende, morsomme og rosende kommentarer dere har lagt igjen her i det siste, jeg klarer ikke skrive ned hvor glad jeg blir engang! ÅÅÅÅH!

…….Nå hadde jeg egentlig begynt på DEN lista over navn på dere som kommenterer så fint daglig, men ble vettskremt av tanken på å glemme noen…. SÅ ingen nevnt, ingen glemt! Dere vet hvem dere er, og jeg setter SKYHØY pris på dere! KOM SÅ KLEMMER VI! Kom så!

Supermarie has left the building.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *