jeg har et svar på det meste

To leserspørsmål om militærjentelivet. Bare fortsett å spørre, jeg svarer fortløpende!

Blir det store konsekvenser hvis man ikke klarer alt?
JA!!!!………
…..

Åååårh, nå skulle jeg egentlig kjøre på med en DRITBRA løgn om hvor ræv du får det hvis du mislykkes i noe i armyen, men så ble det bare…. ikke noe.
Nei, det blir ikke store konsekvensene. Iallfall ikke ennå, så tidlig i rekrutten :- )
Den gangen jeg failet å løpe med makkeren min over skuldrene, ble jeg bare bedt om å sprinte 3 ganger opp en trapp – og så gå ned igjen, i stedet for den egentlige øvelsen. Fint!
Men jeg har hørt at hvis du bryter sammen under 15 km løpet, og ikke KLARER å løpe mer, blir resten av laget tvunget til å BÆRE deg mens de løper  resten av veien. Det gruer jeg meg til…. Resten av laget er jo minst like utslitte som deg, men fordi
du aboslutt ikke klarer mer – må de bære deg i TILLEGG. Fritt for å ikke bryte sammen…. Tenk å ha det på samvittigheten da.

Må du ha på militærdrakt HELE tiden?
Nei. Det er bare de 2 første ukene som det er uniformsplikt :- ) Etter påsken kan jeg kle meg i mine klær igjen, etter vi har tredd av for dagen. Egentlig skulle jeg ha gått i den blå dressen, men jeg ser for meg at den hadde gått dårlig i skog og fjell….
Trives best når jeg går i ett med naturen.

Heeeh.

Herregud, sjekk håret! Dere ser nesten ikke hestehalen, den går jo faktisk i ett med naturen/jakka den også….. Kamuflasjehår. JAJA uansett. Hestehalen! Den har blitt DRITlang! Jeg tror jeg kan takke Nisim for det her. Jeg hadde virkelig ikke trua på magien, men seriøst. Jeg målte håret mitt før jeg startet å teste produktene, og håret sluttet like over BH-kanten. I dag rekker håret meg til UNDER bh-kanten, og det har skjedd bare på 2-3 uker! Hårfint. FAST-produktene finner dere her. (Shampoo og balsam som skal få håret til å vokse 45% raskere) Anbefaler denne, Thea! :- )

Jeg har forresten en djevel i låret. På et tidspunkt under styrketreningen på torsdag skjedde det noe i låret som TYDELIGVIS tenkte å vare noen dager. Håper bare det går seg til igjen, hvis ikke blir drømmen om å klare 3000 meteren tåkete. Tror ikke slalom i påsken blir så kosete heller, med dette låret.

Herregud mannekjøtt skinnet seg i militæret, nå har jeg INGENTING å lugge i når jeg blir sint!!

NÅ må jeg sove, i morgen er det slalåååm og Låven. Låvenlove. Hvis låret tillater det. Danse på Låven. God natt!
IKKE GLEM…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *