PERM!

HAHAHAHA! Våpenkjøtt :- ) Dere er så rare. Våpenet skal hele PHILIP, selvfølgelig.

Nå sitter jeg i sofaen hjemme for påsken, sykt deilig :- ) Vi reiste hjem i går/natt, og det var superdeilig å være kjæreste med kjæresten min igjen! Det er jo FORBUDT i leiren, alt sammen. Hender, klemming, kyssing, og alt.


Permisjonsantrekket! Kvinnelige former er, som dere ser, ikke tillatt, så jeg så ut som en vandrende, blå pappplate :- ) Fint.

Dagen i går startet utrolig dritt, troppen som sover ved siden av vår tropp hadde KRIGS-øvelse kl 5 om morgenen!!!! OMG. Befalen deres sto og smalt i trappene, satt på sint Rammstein-musikk og BRØLTE «Kriiiig, uuuut!!» Han vekket selvfølgelig hele VERDEN i tillegg til sin egen tropp, og vi ble stående i vinduet og se ned på de stakkars barna som måtte kaste på seg hjelmer, gassmasker, stridsvester osv på 1 minutt i stummende mørke. Skrur man på lyset ser jo «fienden» at de er på vei ut…. Sykt kaotisk! Gruer meg til de skal teste oss på den måten.

Ellers gikk dagen som vanlig; strekke senger, stille opp ute for å marsjere ned til frokosten, spise frokost, gå tilbake og vaske rom og fikse skap, etterfulgt av rominspeksjon og oppstilling utenfor. I dag var det skoleoppstilling også. Yndlingsoppstillingen min. ALLE rekruttene står på perfekte målt opp rekker utover hele plassen, i grunnstilling (helt rett med 1000-meters-blikket og armene ned langs siden), og går ut i «på-stedet-hvil» (en mer avslappet ståstilling) HELT på likt. Tramper på likt, tar armene bak på ryggen på likt. Det er så sykt kult å se på! Og så kommer befalene, den ene høyere oppe i rangeringen enn den andre, og tar over kommandoen – en etter en. Giv akt. OKEY, det er bare dødsstilig. :- D

Etter skoleoppstillingen var det å sprinte opp på rommet og skifte til idrettstøy. 3000 meter-øvelse….. Kravet for jenter er på 16 minutter. Klarer man 16 minutter har man MANGE flere muligheter i militæret. De fleste tjenestestedene krever en viss fysisk form. For å si det SÅNN.
I løpet av flere hundre meter merket jeg hvor sykt mye bedre formen har blitt i løpet av bare 9 dager i militæret. Første 3000 meter-test løp jeg en runde på 8.12 min. I dag tok jeg en runde på 7.et-eller-annet!! Jeg var så fornøyd at jeg bare lyste opp og danset lykkelig videre, SÅ klar for å bestå testen, før kondisen innhentet meg og jeg seilet om på stedet. Overdriver. Jeg løp i mål, 30 sekunder for sen….. Etter påske er den virkelige 3000 meters-testen, og den SKAL jeg løpe 30 sekunder raskere, sånn at jeg består. Trysil, påskepils og HARDTRENING i påskeferien, dere.


Etter testen var det dusj og gjennomgang av disiplinærreglement i kinosalen før vi valgte tillitsvalgt i troppen. Det var en god del som stilte til valg, jeg meldte meg jeg også – for sersjanten sa at det å melde seg og være aktiv i militæret har mye å si for hvordan «karakter» og uttalelse man kommer ut med fra militæret. Jeg hadde ALDRI i livet regnet med å bli valgt….. HAHA. Jeg kom med tidenes mest kløneste tale;
«Øøhm, dere bør velge meg fordiii… Jeg var i elevrådet på barneskolen og jeg vil at alle skal ha det BRA, og jeg ække redd for å ta en sak videre til befal. HEH!«
Og så avsluttet jeg talen med to tomler opp, så ut som en idiot.. HerreGUD så flaut. De andre var jo kjempeflinke til å reklamere for seg selv, og hadde full kontroll på det de sa. Jeg bare…. spydde ut ord som snublet i hverandre, sto og smilte og var mongo. Også ble JEG den som fikk nest flest stemmer. Så nå er jeg tillitsvalgt vara :- ) Får sånn fin pin på uniformen osv. STOLT!

OKEY, hva mer…. Jo, vi vasket rommene til perm før det var kompanioppstilling. Jeg og de tre andre som ble plukket ut til ukens prøve i går, sørget for at troppen vår kom på 2. plass :- ) Løytnanten leste det opp under oppstillingen. Nest best, dere! Fornøyd! Det var ikke befalene, de sa bare at «NESTE gang tolererer vi ikke at noen andre vinner og ikke vi.» Neivel. Ufornøyd. Kjempe – mestre – vinne. (Ikke sant, Stian? :- D) Det er mottoet til troppen vår! Sykt kick å løpe rundt med lungene på tørk mens vi gisper etter luft ute i skogen, samtidig som vi brøler MESTRE, KJEMPE, VINNE. :- )

Vi avlsuttet hele kompanioppstillingen med fine ord fra de øverste lederne, kompani-sang og «..Nå er det påskeperm. Alle skal få!» :- ) Ingenting i veien med humøret og stemningen på kompaniet, iallfall!

NÅ SKAL JEG KOSE MEG, DERE! God påskeferie =) Flere som skal på Trysil?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *