heisann

Siri: Jeg skal være på Trysil fra mandag til søndag, tror jeg :- ) Blir dårlig med pappplater i slalombakkene, så hvis du ser meg så ser du meg nok i ski-utstyr! Fikk faktisk lov til å slippe å stå i bakkene med full permisjonsantrekk….
Altså selvfølgelig, dere kan jo se det for dere:


Nei….

Kom hjem til masse (litt iallfall) post i går! 2 tannblekings-sett som jeg OG mannekjøtt skal teste (finnes jo grenser på hvor bleke tenner jeg faktisk skal ha til slutt…..), H&M katalog, skattesmell, diverse ooog det beste av det beste;

NAVNEDAG-KORT FRA EN LESER; Thea MARIE (<3) Smelter…. Loveu.

Idag har jeg vært ute i uniformen, dere! Klarte selvfølgelig ikke å holde pengene på kontoen, kjøpte både kjole, bukse, topp og diverse. Og vin selvfølgelig. I kveld skal det nytes alkohol (Jada, med måte. Jeg har ikke lov til noe annet, jeg.) mens vi planlegger Trysil :- )

Herregud, jeg er så STORFORNØYD for tiden!
Dagene før militæret var jeg egentlig vettskremt for at jeg hadde bæsja på leggen, skikkelig.
Jeg sa opp jobben, satt skoler på vent og satt igjen med ingenting annet enn et håp om å like militæret.
«Tenk om» gikk i repeat under det nøttebrune håret. Tenk om jeg er for svak, tenk om jeg bryter sammen, tenk om jeg ikke klarer det, tenk om jeg feiler fullstendig, tenk om jeg blir sendt hjem.
Men tenk om IKKE, daaa!! Det har allerede snart gått 2 uker av rekrutten, og at jeg har overlevd er meg et MIRAKEL, men jeg har uansett overlevd! Kjempe, mestre, vinne har gått til hodet på meg og jeg er dødsmotivert for å overleve resten av ukene også. :- ) Jeg trives skikkelig, humøret er på topp hele tiden, menneskene på troppen er dødsbra, befalene er dødsbra, maten er dødsbra, været er dødsbra – selv når det regner. SÅ FORNØYD!
Selvom jeg har måttet bite tenna skikkelig sammen, forbanne meg selv og lurt på hva i helvete jeg tenkte på når jeg reiste til Madla rekruttskole, husker jeg BARE det fine med de siste 9 dagene. Jeg klarer ikke finne igjen den møkkafølelsen jeg løp med når vi sprang 1500 m første gang, eller når vi løp hinderløype i skogen – når jeg virkelig hadde lyst til å legge meg ned og DØ. Jeg husker ikke. Jeg husker bare happy times med leire på knærne, smil til ørene, svette panner, bankene hjerter, stolt, militærsanger, vilje, HAPPY TIMES. Tommel opp.
Herregud nå gleder jeg meg til å reise tilbake igjen!

Men først; Black Tower, corona og Trysil :- ) PREKÆS!

Hva skal dere i påsken da?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *