niende dag i militæret

MARIE <3

Jeg har navnedag i dag!!!!! Takk til leser-Siri som var den eneste som visste det uten at jeg sa noe. Loveu. Dere andre må faktisk gratulere meg på DIREKTEN.

I dag har det gått i ett, virkelig….
Startet med å bytte de militærtingene vi har fått som ikke passet. Fortsatte med å lære litt om våpenene, så sirkeltrening i gymsalen (masse forskjellige styrkeøvelser, 1 min på hver stasjon før vi LØP til neste – DRITtungt!), før jeg måtte sprinte i dusjen og kle meg helt korrekt for å møte rittmester og løytnant. De er så skyhøyt oppe i militær-rangeringen, OMG (dette ordet kan du, tante A-B!), og vi må kunne stå riktig, hilse riktig, snakke riktig og være skikkelig riktige når vi skal møte dem, så jeg var selvfølgelig dødsnervøs! Jeg ble nemlig plukket ut til ukens prøve, jeg og 3 andre på troppen. Prøven gikk ut på å skrive alle våpenreglene ordrett, og så en praktisk del hvor vi kom ut en og en foran selveste løytnanten, og demonstrerte hvordan man tømte og kontrollerte et våpen. Å få prøve i noe vi hadde gjort for alle første gang bare noen timer tidligere var til å bli nevrotisk av. Han sa det så ut som jeg visste hva jeg gjorde, heldigvis, med bare bittesmå møkkafeil :- )

Etter prøven skulle vi levere fra oss våpenene før påsken, og derfra måtte jeg sprinte opp i et møte med personal-et-eller-annet, som skulle hjelpe meg med å få svar på noe om en søknad og surr. Takk for deeet. Derfra måtte jeg frikeløpe tilbake til kompaniet for å få greie på hvor resten av troppen var, og derfra måtte jeg spurte til kinoen for undervisning, og derfra…, Ja dere skjønner tegninga. ALT gikk i ett i dag. Og så var det middag. :- )

Senere på dagen fikk vi leksjon i…. Å STRYKE KLÆR!


Ja. Litt dempet stemning på rommet idag, dere…. Nesten halvparten av jentene dimmet, de reiser hjem i morgen. Vi er altså 4 av 6 igjen….. Rommet har liksom begynt å bli skikkelig sammensveiset så det er dødstrist. Men de hadde ikke noe valg, bare så det er sagt. De sender dem hjem pga dårlig hørsel. Av alle fuckings ting…..

Vi fikk vite i dag at hvis vi noen gang BLØR på våpenet vårt, må vi døpe det….
GJETT HVA JEG SKAL DØPE MITT TIL!!!!!! :- )

Leserspørsmål:
Hva har du tenkt deg etter rekrutten?
12. Mai er jeg ferdig med rekruttskolen. Da er planen å søke meg til Bodø, Ørstad eller Rygge som fotograf eller journalist/informasjonsansvarlig.
Alternativ to er lærlingplass i Forsvaret. Jeg ble oppringt første dag i militæret AV selveste Forsvaret, hvor de sa at jeg var en av ti aktuelle kandidater til lærlingsplassen som mediegrafiker. Det er AKKURAT det yrket jeg har lyst til å prøve meg i, og hvis jeg får den plassen – er jeg ferdig utdannet mediegrafiker etter bare 2 år :- ) Det hadde vært DRØM. Jeg skal i intervju om plassen etter påske, kryss fingrene.

HAHA måtte akkurat hjelpe nabogutten med noe sy-greier :- ) Snakker om jenter i militæret…..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *