digg

Innlegg skrevet onsdag 24. Mars:

Vi fikk TIDENES skryt for rommet i dag!! Befalen la seg på gulvet, gravde frem baggene under senga og dro hånda over for å kjenne etter støv, død menneskehud (JA de leter faktisk etter det her….. Utrolig kvalmt) og sand. «Jahh, har dere vasket bra i dag da?» Moldedialekt. Det er en VERDEN av dialekter her, og jeg skjønner ikke hva noen snakker om….. JAJA det var ikke det jeg skulle snakke om. Jeg trodde han oste av sarkasme, og svarte bare at vi hadde vel fått det til GREIT…
«Hvis det her er GREIT, lurer jeg på hva dere gjør når dere vasker bra.»
HAN VAR FORNØYD!!! Og tro meg – hvis en befal er fornøyd med vasken her, er det faen meg bra. Her inne er ingenting godt nok før det er perfekt. Bare tenk på skapet mitt som jeg viste dere…. De tolererer ikke brettekanter, synlige sømmer på klærne, alt skal ligge LINJALrett og perfekt. Forestill dere da hvordan de krever at alle ROMMENE skal være…. Kan vise dere sengene en dag også, de må være insane perfekte de og. Strukket og skrukkefrie, ligge akkurat en neve fra sengekanten på begge sider. Herre…… Gi meg styrke.
NEI MAMMA, JEG KOMMER IKKE TIL Å FORTSETTE MED DET  HER NÅR JEG HAR KOMMET HJEM. :- )

Etter frokost i dag fikk vi våpen! Jeg har aldri sett kulere ut. Bilder senere, fikk ikke tatt noen i dag…. Det regner jo så umenneskelig mye her. Hva ER det dere Bergensere egentlig gnåler om???

Etter lunsj var det fysisk økt igjen. Intervalltrening. Døden – igjen. Jeg puster fortsatt som en hest når jeg løper. NULL kontroll på lunger og kondis, de lever sine egne liv her. Men jeg ga alt og fullførte med stil :- )

Nå er det 2 dager til påskeperm, gleder meg utrolig til å sove lenger enn kvart over 5 og faktisk… SMINKE meg, drikke øl og høre på musikk!

(fikk ikke lagt ut dette i går pga strømbrudd på jenterommet….. Teksten over er altså skrevet IGÅR!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *