she’s the lady in green

HERREGUD, de slapp oss UTENFOR leiren i dag!! Det var som å komme ut av mammaen min på ny altså, dere!!! Vi har vært i militært miljø en uke nå, uten så mye som et sivilt åndedrag. Alle mennesker går i grønt, disiplin til tusen og bare… Militær. Å komme ut til trafikk, skog, lekeplass og sivile var… SHIT. Det er jo en hel VERDEN der ute!! Jeg ble plutselig kjempeusikker på hvordan jeg skulle forholde meg til alle disse menneskene uten grønne klær og nypussa sko. Jeg ble bare stående og stirre på mannen i gata og vente på at han skulle gi meg en kommando og brøle GIV AKT, men når det aldri skjedde ble jeg bare stående og se apatisk og fortapt ut. Nei nå sitter jeg her og juger igjen. Men det var iallfall sykt å komme ut i den virkelige verden. Jeg trenger ordre for å fungere nå. «GIV AKT. BLOGG.» Heeehh…


:- )

Grunnen til at vi slapp utenfor var at vi hadde marsj på timeplanen i dag, etter noen timer med informasjon om videre valg i Luftforsvaret i kinosalen (hvis du sovner under sånne laaange, kjedelige ting – befaler de deg til å reise deg opp og STÅ, foran 200 andre rekrutter) Vi marsjerte ca 5 km, og lærte å sende meldinger forover og bakover i troppen mens vi gikk. Jeg elsker SLO (sluttet ORDEN, ikke ordning.) og marsj, det er sykt kult! Vi marsjerte tur i skogen i vårsola (LOVE<3), det var fuglekvitter, varmt og tidenes stemning i troppen. Vi «»»»»sang»»»»» sanger og hadde det skikkelig hyggelig :- ) Som belønning for at vi var så flinke, ga befalen oss 15 min fritid på kjøpesenteret i nærheten. Vi løp inn og kjøpte iskrem. Sykt digg! 15 min med frihet på kjøpesenter er GULL verdt.

Etter marsjen (<3) trente vi litt mer på SLO, og tok noen styrkeøvelser før vi tredde av. Jeg og samboer nr 6 har begynt å jogge om kveldene, så i dag jogget vi 3000 meteren. Mannekjøtt og jeg gikk vår daglige kveldstur også, det er så deilig å ha han her :- )

Beklager at jeg suger i å svare dere for tiden, jeg har bare tid til å blogge, lese kommentarene og sjekke mail. Og litt face. Er så trøtt om kveldene at jeg ikke ORKER mer. Bare spør hvis dere lurer på noe, så svarer jeg i innleggene i stedet.

Sykt kult at mange av dere lar dere friste av militæret forresten :- D KJØR PÅ!! Det er verdt det, iallfall så langt. Nå har jeg vært her en uke allerede. Tenk det! Tiden går utrolig fort her inne.

Vet dere HVA eller? I morgen får vi…..

VÅPEN!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *