she’s the lady in green

HERREGUD, de slapp oss UTENFOR leiren i dag!! Det var som å komme ut av mammaen min på ny altså, dere!!! Vi har vært i militært miljø en uke nå, uten så mye som et sivilt åndedrag. Alle mennesker går i grønt, disiplin til tusen og bare… Militær. Å komme ut til trafikk, skog, lekeplass og sivile var… SHIT. Det er jo en hel VERDEN der ute!! Jeg ble plutselig kjempeusikker på hvordan jeg skulle forholde meg til alle disse menneskene uten grønne klær og nypussa sko. Jeg ble bare stående og stirre på mannen i gata og vente på at han skulle gi meg en kommando og brøle GIV AKT, men når det aldri skjedde ble jeg bare stående og se apatisk og fortapt ut. Nei nå sitter jeg her og juger igjen. Men det var iallfall sykt å komme ut i den virkelige verden. Jeg trenger ordre for å fungere nå. «GIV AKT. BLOGG.» Heeehh…


:- )

Grunnen til at vi slapp utenfor var at vi hadde marsj på timeplanen i dag, etter noen timer med informasjon om videre valg i Luftforsvaret i kinosalen (hvis du sovner under sånne laaange, kjedelige ting – befaler de deg til å reise deg opp og STÅ, foran 200 andre rekrutter) Vi marsjerte ca 5 km, og lærte å sende meldinger forover og bakover i troppen mens vi gikk. Jeg elsker SLO (sluttet ORDEN, ikke ordning.) og marsj, det er sykt kult! Vi marsjerte tur i skogen i vårsola (LOVE<3), det var fuglekvitter, varmt og tidenes stemning i troppen. Vi «»»»»sang»»»»» sanger og hadde det skikkelig hyggelig :- ) Som belønning for at vi var så flinke, ga befalen oss 15 min fritid på kjøpesenteret i nærheten. Vi løp inn og kjøpte iskrem. Sykt digg! 15 min med frihet på kjøpesenter er GULL verdt.

Etter marsjen (<3) trente vi litt mer på SLO, og tok noen styrkeøvelser før vi tredde av. Jeg og samboer nr 6 har begynt å jogge om kveldene, så i dag jogget vi 3000 meteren. Mannekjøtt og jeg gikk vår daglige kveldstur også, det er så deilig å ha han her :- )

Beklager at jeg suger i å svare dere for tiden, jeg har bare tid til å blogge, lese kommentarene og sjekke mail. Og litt face. Er så trøtt om kveldene at jeg ikke ORKER mer. Bare spør hvis dere lurer på noe, så svarer jeg i innleggene i stedet.

Sykt kult at mange av dere lar dere friste av militæret forresten :- D KJØR PÅ!! Det er verdt det, iallfall så langt. Nå har jeg vært her en uke allerede. Tenk det! Tiden går utrolig fort her inne.

Vet dere HVA eller? I morgen får vi…..

VÅPEN!

20 kommentarer

 1. Supermarie med våpen. AWESOME

 2. Åh, herregud! Skal du få tilgang på våpen? Det er sykt. Hehe. Godt å se at noen tar sjansen og faktisk går i militæret. Jeg vurderte det sterkt da jeg hadde jobbet et år etter vgs, men på grunn av leddproblemer ble det ikke noe av det. Jeg er lei meg for det. Men, men.
  Som sagt før; kult at du gir en usminket versjon! Spesielt med tanke på andre jenter som vil i armyen. 🙂
  Kan tenke meg til at det var stas med 15 min fri til is. Man lærer å sette pris på de små tingene i slike situasjoner. 🙂

 3. ikke sett skudd i da, så risikerer du å drepe hele militæret

 4. høres så bra ut! 😀

 5. Haha deg med våpen må være skummelt 😛
  Bra du koser deg 😀

 6. Elisabeth

  Så utrolig morsomt!

  Gleder meg sykt til jeg skal inn selv, men jeg skal nå søke befalskolen, men blir vel nok det samme! Så utrolig morsomt og lese om ei jente i militæret, bare fått høre ting fra gutta, som kanskje ser det fra en litt annen side! :p hehe

 7. SYKT mye trening. Jerg blir liksom overlykkelig om jeg får tatt en liten kveldstur 2 ganger i uka. 3000METER.OMG

 8. hei, jeg syns bloggen din er kjempe bra 🙂 kom over den for noen uker siden og har blitt helt hekta: -D
  men bare lurte på hvorfor kaller du kjæresten din for mannekjøtt?

 9. Oi Shit! Er det så lurt å utstyre deg med våpen da?;p

 10. Får faktisk litt lyst til å gjøre det sammen med kjæresten, som jeg vet vil litt, men de ville sikkert ikke tatt meg inn x)

 11. haha, du er så kul!

  tøft av deg å satse på milla da.

  lykke til videre! 😀

 12. Deg med våpen må jo bare bli bra!

 13. Oj, våpen i dine hender går vel bra 🙂

 14. Jeg og vil i militæret!!!!!!!!!!

 15. åh, så moro marieeee :- ) kul uniform!
  sykt mye trening da….ekke sååå maskin!!

 16. Jeg må jo si jeg er veldig stolt av deg, selvom jeg ikke kjenner deg 🙂 Har lest bloggen din en stund og jeg falt for den bare på grunn av personligheten din som skinner igjennom innleggene dine! Jeg blir utrolig inspirert av deg, og jeg liker å lese om din erfaring i militæret 🙂 Du sier selv at du er så svak og pinglete, men det eneste jeg ser er en super sterk jente som tar utfordringene på strak arm og utfordrer seg selv. Jeg syns det er tøft av deg å dra til militæret! Så stå på og fortsett å gjøre leserne dine stolte ;D

 17. Ufattelig spennende å følge med på bloggen din. Merker jeg hater meg selv for å være så lat som jeg er, så må si jeg virkelig beundrer deg 😀

  Typen min var også på Madla, og er på Ørlandet nå. Han er sånn transport ting i luftforsvaret. (Hør jeg kan det.. IKKE 😛 ) Hva har du tenkt deg etter rekrutten? 😀

 18. omgg, du må ta bilde av deg selv MED våpen!
  sinnsykt kult

 19. haha, greit å slippe ut litt å da;)

 20. GRATULERER MED NAVNEDAGEN!^^ Hurra!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *