ååh dere følger jo ikke med

For tusende gang: Jeg er i luftforsvaret på KNM HH, Stavanger.
Og du som spurte om en usminket sannhet om jenter i forsvaret; dette ER en usminket sannhet om jenter i forsvaret :- ) Poenget mitt med å blogge herfra er ikke for å skryte (som en av dere påpekte, stakkar), fremstå som sykt tøff eller bare… gnåle om det her. Jeg gjør det for å faktisk fortelle en usminket sannhet om hvordan det faktisk er her. Før jeg dro inn visste jeg INGENTING om hvordan jenter har det i militæret. Det står bare info, info og INFORMASJON overalt, stort sett på sidene til Forsvaret. Det er rene reklamen, lokkemidlene og gulerota foran harene for å få jenter til å melde seg. Urealistisk, det står jo bare positivt. Alt ER ikke bare positivt og dødsgøy. Man får ingen følelse av hvordan det EGENTLIG er med pupper i forsvaret. Det er den følelsen dere skal få. ALLE SKAL FÅ <3


Jentene på tropp 2.2 :- D De som er sensurert er de to jeg ikke har spurt om lov til å legge ut her enda… Jeg ORKER ikke å snakke om bloggen, det er det verste jeg vet. Derfor får jeg liksom aldri spurt de om å legge de ut. De tre andre bare…. SÅ bloggen mens jeg holdt på her. Åååårh. Typisk.

Jeg mailet faktisk forsvaret før jeg dro inn også, og spurte om lov til å blogge herfra. Sykt nørd, men jeg visste ikke om det er ytringsfrihet osv her inne. :- ) Vernepliktsverket var iallfall kjempepositive, og sa at det var en god idè å blogge herfra, for da fikk kanskje flere jenter lyst til å melde seg. Alle som kjenner meg vet at jeg er SYKT svak, dårlig trent og vanvittig lat – så jeg er vel så langt et levende bevis på at (sinn)svake jenter også kan klare det her :- )

Også litt usminket sannhet, siden dere spør så pent:

Se for deg at du ENDELIG, etter en dødshard treningsøkt ut av en annen verden, står og slapper litt av i dusjen, bruker din siste energi på å såpe deg inn og få vekk gjørma. Du vasker håret og føler deg litt bedre og så bare……
«DERE SKAL STÅ FERDIG OPPSTILT UTE OM 4 MINUTTER!!!!!!!!!!!»
Da er helvete løs og ALT går rundt. Sprinte ut av dusjen, inn i klærne, opp på rommet, kaste seg rundt for å finne riktig lue og utstyr, og pese seg ut på plassen – ferdig oppstilt i perfekt uniform, 4 minutter etter at du skrudde på dusjen for å endelig senke skuldrene. Hei militæret.

De fysiske øktene er også utenomjordiske for oss som ikke er særlig trent. Du må presse deg så sykt hardt!! Dere klarer ikke tenke dere engang. Og det beste/verste er at du ikke har noe valg…..

Men man vet jo faktisk nogenlunde hva man går til, når man går i forsvaret. Du har ikke tid til å drive spa og det fysiske ER hardt. Så ingenting av det her er tommel ned :- ) Alle som kjenner meg vet at jeg er Marie Lat, og at jeg er sykt svak, men selv JEG klarer å henge med på det som skjer her. Til og med jeg klarer det den toppidretts-idioten ved siden av meg i troppen klarer. Det er så klart en utfordring, men det er en morsom en!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *