run bitch, run

Hei fyllesyke, mens dere lå i fosterstilling i sengene, evt gulvene, deres på morgenen i dag, var jeg ute og LØP for livet. Kl 09.00. Uten frokost. Jeg har aldri gjort noe så brutalt med kroppen min før. Jeg løp så hardt at det var like før jeg pustet lungene mine UT av kassa. Dere skulle HØRT altså, jeg pustet og peset så sykt høyt når jeg løp!! Folk SNUDDE seg for å se, liksom! Herregud.
Det vi trodde skulle være en søndagstur («…dere skal bare ta runden i deres tempo for å bli kjent med løypa.» Piss meg i øret…..) var et løp fra helvete, og i det jeg passerte mål var det like før alt bare svartnet.

Og jeg som trodde GÅRSDAGEN var syk. LOL.
Vi løp altså 1500 meter, og da måtte vi virkelig løpe hele veien. Vi fikk nemlig beskjed om at runden var en test på om vi kom til å klare kravene for NATO og idrettsmerke. Jenter har 17 min. som krav og guttene 13, tror jeg det var? Husker ikke. Uansett. Jeg løp 1500 m på 8,12, det betyr at 3000 m tar meg 16,24 min. JEG KLARER KRAVET!! Og idag ga jeg ikke 100% engang, jeg var så utslitt at jeg faktisk måtte GÅ noen skritt i løypa. Den virkelige 3000 m testen er etter påskeferien, så de nærmeste dagene skal det løpes! Jeg skal klare det her :- )

APROPO. Jeg klarte 60 metertesten i dag! Og den løp vi ETTER dødsfallet på 1500-testen! Jeg skrev jeg var stolt i går. Det er INGENTING i forhold til i dag.
Vi avsluttet dagens militærtjeneste kl 11.00 i dag, sykt deilig å ha resten av dagen fri. Det ble kortspill og gratis standupshow med Terje Sporsem i kinosalen. Livet på madla er fortsatt ålreit!

Tok ingen bilder i dag, ettersom vi bare LØP og løp og løp og løp og løp og løp……..

Nå skal jeg løpe i seng. Vask kl 05:15 i morgen, namnam. Natta :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *